CRAZY IN LOVE!

NEW INN!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hej bloggen!

PIS OG LORT, havde lige siddet og skrevet en helt masse til dette indlæg, men bum! Så forsvandt det hele. Haha not gooood 🙂

Men som i kan se, så er det første billed, et billed med mig på – og det næste billed er af mine nye sko woopwoopp! Meningen, eller planen var at jeg skulle have haft dem i julegave, men det var vidst ikke helt gået op for afsenderen SELVOM at de blev bestilt en måned før juleaften – næsten, så jeg kunne først afhente dem i dag på posthuset. Nice one, high five firma! Men nu er de altså kommet hjem til mig, og de har det fantastisk – jeg er så glad. Det er den korte model i sort, den synes jeg selv er smukkest 🙂

Det næste billed er af min NYE Lene Bjerre lysestage, wuhuu var? voksne Kathrine har været ude og købe en “jeg flytter hjemmefra ting” selvom at jeg overhovedet ikke har planer om at flytte. Anywayyys så synes jeg bare at den var utrolig smuk! Jeg har aldrig rigtig gået op i sådan nogle pusse’nusse ting til værelset før, men overgav mig alligevel lidt igår – specielt da jeg så prisen “149,- say whaattt” der var jeg solgt, og det var den også haha!

Når men udover den fine LENE BJERRE lysestage, fik jeg også købt en masse andre småting – godt nok til mig selv og ikke til værelset. Jeg fik blandt andet købt disse to seje gennemsigtige armbånd, og yes – you got it’ de er magen til hinanden og det er de fordi, at jeg ville bruge dem til begge mine tynde arme, som sådan nogle mansjetter (omg, jeg ved ikke hvordan man staver til det, håber i ved hvad jeg mener – haha) til skjorter, i ved – sådan der for enden af skjorteærmet, MEGA COOLLLTT jeg gjorde det engang med armbånd og blev mega inspireret af mig selv.

Jeg håber i har det lækkert.. Jeg har et stramt program forude, synes jeg i hvert fald selv. Programmet står på træning, skole og arbejde – tor, fre & lørdag.. også muligvis nolge byture ind imellem; man er vel ung.. hihi 🙂 MØS

 

10 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

CRAZY IN LOVE!