SØNDAG

MIN NYTÅRS AFTEN

PhotobucketJeg holdte min nytårsaften hos en af gutterne, ham her ovenover^. Det er hans smukke kæreste ved siden af, som er en af mine bedstesteste veninder. De to var værterne den aften og de gjorde det rigtigt godt! Der var i hvert fald styr på det meste.

PhotobucketPhotobucketJa altså, det er bare typisk mig, at ødelægge et ellers så fint billed (billed nr. 2) haha! Men vi havde det pisse skægt. Det er altid rart med en masse billeder man kan se tilbage på!

PhotobucketChristian & jeg. Min gode ven<3

Photobucket& Christina & jeg. Smukke pige altså. Jeg ser bare mega skæv & lalleglad-agtigt ud haha!

PhotobucketVi fik sat os ned, og læg lige mærke til duen, hahahahhah. “nytår 2000” det var det første jeg så da jeg satte mig ned. Tænkte bare, vildt at den har kunne holde sig i sååå mange år!

Photobucket& ja, drikker rødvin med sugerør – FORDI JEG KAN!

PhotobucketPhotobucketEller, jeg drikker faktisk alt med sugerør! Haha. Jeg havde ovenikøbet taget mine egne med, hahahahah – freak!

PhotobucketKlokken slog endelig 00:00 og vi SPRANG ind i det nye år. Jeg hoppede selvfølgeligt lidt senere end de andre haha, jeg skulle lige opfatte at det altså var nu. – det er måske derfor jeg altid kommer for sent. ups! Jeg tror jeg må hoppe ind i det nye år lidt før alle de andre næste gang. Det kan være det ville hjælpe på det!

PhotobucketDet var tid til at komme uden for, og Christina havde som den eneste fået sine fyrværkeri briller med. HAHAHAH! hold kæft hvor vi grinte! Det er der overhovedet ikke noget galt i, det er nemligt pisse praktisk da fyrværkeri er MEGA DØDSENS FARLIGT! Men det var sgu sjovt!

PhotobucketJa, og det er så mig – godt nytår til mig selv her. haha! Jeg tror sgu jeg havde det meget fint den aften. Og så med det der fine bånd på hovedet – flot! hahahah..

Havde i en god nytårsaften kære læsere? Og skete der noget mega griner så skriv det gerne som en kommentar. SÅ kan vi grine lidt sammen, ahha! åh

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SØNDAG