ANBEFALING(ER)

NEW IN; KOSMETIK

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Afhængighed 1; læbepromade

Afhængighed 2; mascara

Afhængighed 3; øjenskygge

Afhængighed 4; øjenvipper

Det eneste jeg faktisk ikke er sådan afhængig af er den der øjenvippe bukker 🙂 Det skal lige siges at jeg aldrig har brugt sådan en før. Jeg fik bare lidt travlt inde i Walmart, at jeg rev tingene ned fra hylderne af, men jeg skal nok lære at bruge den før eller siden, så svært kan det vel heller ikke være at bukke vipper, kan det? 🙂

Jeg er ennnnddeeelig kommet med på eos vognen, en masse af jer har anbefalet den til mig 1000 gange før, men har aldrig ville bruge så mange penge på en skide læbepromade når jeg alligevel altid bare smider dem væk. SÅ da jeg først fandt den til 2-3$ herovre, i dejlige Amerika måtte jeg da hellere lige købe et par stykker 🙂 mhmm, den både dufter og virker godt på mine tørre læber! Så længe jeg bare husker at bruge den. Har en del at vælge imellem, for som sagt, i det jeg ikke kan finde dem, køber jeg en masse nye istedet for at bruge tid på at lede efter dem. Sikke da et luksusproblem vaa..

Alt make-up herovre, må da være halv så dyrt som derhjemme.. jeg kunne seriøst blive ved med at købe lækre ting og sager, men ville jeg noglesinde få brugt alt det skrammel.. Tror det desværre ikke, så derfor måtte jeg begrænse mig lidt. Jeg fandt en del øjenskygger, og til jer der læser min blog ret ofte VED at jeg elsker mørkt make-up når jeg fester og er fuld. DERFOR kastede jeg mig ud en nogle nye mærker, end det jeg er vant til at bruge. Glæder mig til at få prøvet det hele!

Omkring øjenvipper, så må det være noget af det jeg er mest afhængig af når jeg går til fester. Og ærlig talt, så er der mange der ikke helt forstår hvorfor, for jeg har ret lange øjenvipper og flotte vipper uden. MEN jeg synes bare det er så smukt, og det giver altså ret meget ekstra når man lige får svinget sådan nogle på! OGså er det noget af det letteste både når man skal ligge make-up, men også når man kommer hjem fra fest. Øjenvipper er ikke falsk i min verden, SLET IKKE! Og slet overhovedet ikke hvis man kan finde ud af at ligge dem flot.

Nu er disse vipper jo desværre købt herovre, så jeg kan jo ikke rigtig anbefale jer dem medmindre at i er herovre. De har været rigtig billige, så det er jo lækkert nok. Jeg elsker billige ting og sager mhmmm:-) Jeg glæder mig bare til at få dem prøvet på og vist jer dem her på bloggen :-). Normalt er jeg ikke til sådan nogle stille og rolige vipper, jeg synes de er røvsyge, men de er meget fine til små fester. Når jeg rigtig skal give den gas, køber jeg mine vipper i tiger forretninger, eller i de der crappyyy forretninger, for der ved jeg at de er vilde! I nogle undertøjs forretninger kan man også være heldige at gøre et godt kup. Der bliver blandt andet solgt nogle flotte vipper i Waves, til jer der er heromkring!

Underligt nok hørte der ingen lim med til disse her, så hvis jeg skulle anbefale jer en øjenvippe lim som holder max hele natten, skulle det være den fra depend. Den fås i både sort og hvid også kan man købe den separat! Fandme en god deal. Udover limen fra depend, så kan øjenvipperne også sagtens anbefales. De er flotte nok, specielt hvis man giver dem et ekstra lag mascara!

Hvad er jeres mening til øjenvipper? 🙂 Mange dømmer dem altid, og i nogle situationer forstår jeg det godt. Men jeg synes stadig det er piv flot og det giver bare så meget ekstra. Udover det, er der så nogle som kan anbefale en rigtig flot sort øjenskygge som holder sådan hele natten?<3

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ANBEFALING(ER)