It’s weird…you know the end of something great is coming, but you wanna hold on, just for one more second…just so it can hurt a little more.

PhotobucketPhotobucketFOR REAL, VI SKAL ALLEREDE HJEM I MORGEN.. Det er ikke til at forstå! Det var så den måned, i selskab med de bedste mennesker i verden, og de fedeste oplevelser ever! Men som man siger, tiden flyver afsted når man er i godt selskab.. I hate it, ikke at vi har været sammen med de her fantastiske mennesker, men at ligeså snart man vender sig til at være et sted, og endelig føler sig 100% hjemme.. Så skal man hjem igen! Man fik næsten opbygget sine daglige rutiner og nu er det altså slut prut på ingen tid!

Selvom at jeg sagtens godt gerne kunne bruge nogle flere dage, uger, måneder whatever- her i USA. Så er savnet altså vokset kæmpe mega meget, til mine bedste venner og veninder derhjemme! Det er tid til at komme hjem og snakke med dem, istedet for kun at hænge op og ned af mine forældre :-). Se, det er så den hårde del ved at være væk så længe, specielt når man går og kæmper med nogle ting indeni- selvom at jeg elsker mine forældre. OG PLUS; Så jeg tror ikke min konto kan klare særligt meget mere, hvis jeg altså skal være helt ærlig.. min kuffert kan i hvert fald slet ikke.. shiiiiiiit! Jeg har ingen idé om hvordan jeg skal få alle mine køb med hjem..

Normalt rejser vi jo til USA hvert andet år, men måske (næsten 100% sikkert) kommer min familie til os næste sommer. Og det er jo perfekt timing, da jeg bliver student den sommer (forhåbentligvis) og skal nyde tiden med familie, vennerne og en masse fest. Det ville være smukt og dejligt hvis de kom, så kunne de være med til at fejre mig!:-) Og desuden så er jeg 21 næste gang min familie rejser til usa igen, og der ved jeg jo ikke liiiige præcist hvor jeg er i mit liv.. MEN jeg håber selvfølgelig at jeg altid vil rejse med. For som 21 årig er det jo det fedeste, så kunne mor & jeg tage et smut forbi Vegas igen.. Uhh jeg drømmer! Jeg glæder mig til at kigge tilbage på disse indlæg om 2-3 år.. haha 🙂

Inden jeg tog afsted havde jeg det ikke særligt godt, følte lidt at alt i mit liv var noget lort. Når den man elsker smutter fra en, skal man bruge lang tid på at samle sig selv igen. Jeg troede personligt ikke på, at det at rejse væk fra alting hjalp mig, selvom jeg gav udtryk for det. Men jeg har aldrig haft det så godt med mig selv som nu! Jeg er så overdrevet lykkelig over at jeg tog med til usa alligevel, og at jeg har klaret mig selv på egen hånd. Selvfølgelig har nogle dage været hårdere end andre herhenne.. nettop fordi jeg ikke har vidst hvad der foregik derhjemme.. Men jeg har været stærk, og kan nu virkeligt nyde livet igen. Jeg føler jeg har fundet mig selv igen, og jeg føler at jeg er blevet meget gladere for at være mig. SÅ denne her tur har virkeligt hjulpet mig til at komme oven på igen! Håber det fortsætter når jeg kommer hjem, selvom det bliver svært at høre ting, og se ting. Men jeg har haft brug for denne her tur, specielt også til at kunne lukke at for en masse ting.. Og det har været dejligt. JEP, jeg har fået ro igen! 🙂 Jeg er glad. Det var måske lidt personligt, men som i nok ved så er det jo min blog, min dagbog og næsten mit liv :-). Så det går nok alt sammen!

Jeg kan stadig ikke helt fatte at det er sidste shoppe dag i dag, sidste ordne negledag i dag, sidste spise klamt og usundt dag i dag, sidste sole dag, sidste pakke dag i dag, sidste dag med familien i dag, sidste dag med ulovlig druk i dag, sidste phase10 dag i dag, sidste dag med rigtig varme dag i dag (selvom vejret derhjemme er godt lige nu, ved man desværre aldrig hvor længe det holder), sidste overnatning på mit værelse i dag (hvis jeg overhovedet ligger mig til at sove), sidste snakke amerikansk hele dagen i dag, sidste dag med en masse sjove indlæg dag i dag (hvis jeg overhovedet finder på noget), sidste dag hvor jeg lever i en kuffert dag i dag, sidste dag med vild tidsforskel og det at være vågen hele natten fordi der står DK op dag i dag, sidste dag i target dag OMG jeg kommer til at savne den kæmpe forretning der minder mig om bilka dag i dag, sidste dag med gå i hvad du vil -at ligne lort uden nogle genkender dig- behøver næsten ikke engang at sætte hår dag i dag.. det var nok den værste.. sidste dag med alting dag i dag, jeg vil ikke hjem faktisk.. tror ikke jeg klare den dag i dag.. Hader at sige farvel- dag i morgen først heldigvis.. Og hader at skulle flyve dag i morgen HELDIGVIS.. håber jeg når nogle flere indlæg inden turen går hjem!

Det var lidt fra mig i dag.. Håber i har det godt derhjemme.. Som i nok kan forstå på det hele vender jeg snuden hjem i morgen og er hjemme igen søndag! Ser lige om jeg kan lave nogle planlagte indlæg til jer, og ellers vender jeg stærkt tilbage når jetlaget er ovre 🙂 LOVE YOU<3

6 KOMMENTARER

 • Jeg tror også, at det var godt for dig at komme væk, og ikke kunne have kontakt til ham. For så er du ligesom “tvunget” til at lade være, for man har jo INGEN selvdiciplin, når det er en man elsker (sådan har jeg det i hvert fald personligt). Det er bare dejligt, at du har fået det bedre. <3 🙂

  MYS!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har helt ret! Jeg har det meget bedre, og føler at der er kommet mere ro inden i! Hvilket jo er fantastisk. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt tosset med dine indlæg, og ikke mindst din blog sødeste!! Jeg har længe fulgt dig, og det bliver bedre og bedre. Du er skide lækker, og så er jeg helt skudt i, at du er så personlig hele vejen igennem. Jeg er glad for, at du nogenlunde er kommet ovenpå igen – det har vi alle håbet for dig. God tur hjem!!

  Knus
  http://www.thereselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Therese!

   TUSIND TAK FOR DE SØDE OG DEJLIGE ORD<3

   Det med at være personlig på bloggen har jeg kæmpet med .. Men ja, jeg er blevet meget mere åben med tiden! MEN der er selvfølgelig også sindsyyygt mange ting jeg ikke gider smide herud, det klart :-). Jeg er en kæmpe person indeni, der altid går og arbejder med alt muligt indeni, men alligevel prøver jeg altid at få det bedste ud af alting. Blandt andet min blog, og jeg elsker den.

   OG forresten så havde jeg en laaang hjemtur, men vi klarede den. SÅ det er jo fantastisk! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har personligt altid haft en tro om, at det bedste man kan gøre når et forhold ender er at rejse væk. Mindst en måned. Er glad på dine vegne over at du tog med også og du er heldig at rejsen lå lige der, i mine øjne! er glad for at høre at du har det godt nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvfølgelig tænker man også sådan.. Men når man står i situationen vil man bare ikke væk fra noget og nogle. Og slet ikke når man er den person der står tilbage, sådan har jeg det i hvert fald. NU er jeg evigt taknemlig over at han valgte at gøre det forbi før, og ikke efter jeg var kommet hjem! :-). TUSIND tak Emilie, det er også rart at være tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I have a very big sweet tooth and I love treating myself to something that I wouldn't necessarily eat.. but it is such a nice-sized cake.