I MISS MY DARK HAIR SO FREAKING BADLY!

Its always good to be back

2009:
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
2012:
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Også lige et dagens:
Photobucket

Restauranten hedder Moxie og er et fantastisk sted. Det ligger i Sacramento downtown, og det er blevet et most for os, at besøge det hver gang vi er her. Restauranten er seriøs en oplevelse i sig selv, tjenerne er for vildt underholdende. Nogle gange er de fulde, og andre gange er de bare gamle. Vi kan ikke helt finde ud af hvad de var i dag, men mit gæt var at de har været lidt beruset. De siger sin mening til og om kunderne, og det ELSKER jeg! De er issss..

De har 5-6 retter på deres menu kort, og så har de så 20 specielle retter som ikke står på kortet, men bliver nævnt overfor os. Humoren har de i hvert fald i top, for de for det til at lyde som om det er DAGENS-specielle ret. Men faktisk er det bare det samme hver gang:) Jeg elsker dem!

Jeg forstår brik af alt det de altid snakker om, så det gode ved dem er at du bare kan bestille lige hvad du vil have at spise, og så fikser de noget sammen til dig og tilføjer lidt ekstra. KÆMPE BONUS!

Forresten synes de at jeg var røv irriterende, og sagde ORDRET at jeg var værre end en kineser (OG lad hver med at tage “kineser” som mobning eller noget andet, i ved hvad jeg mener, og hvis ikke så spørg!) med mit kamera.. sikke nogle diss jeg har fået her på det sidste, 2 på en hel måned, Det første diss kom faktisk i dag, da en lille pige i poolen spurgte om jeg var mor til alle de andre børn i poolen, helt sikkert! ELSKER BØRN :-)..

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I MISS MY DARK HAIR SO FREAKING BADLY!