SOMMER, SOL & ALLERGI

TILLYKKE TIL MIN YNDLINGS PIGE!

PhotobucketSmukke Dolly har fødselsdag i dag, men det blev fejret med en masse pige hygge og byen igår – VI HAVDE EN RIGTIG VILD AFTEN! PhotobucketVi ankom klokken 8 og så var der viiiildt lækre snacks til os, mhmm!!! blandt andet jordbær med chokolade – LIKE! PhotobucketVi var 9 piger, så man kan godt sige at der var nok sprut! Hold da op, vi fik både gode drinks og shots.. Pigerne sejlede inden vi tog videre i byen med fri bar :s HÅRD AFTEN! PhotobucketBillederne er taget med min iphone, så undskyld kvaliteten 🙂 Men det var så det tøj jeg havde på igår! 🙂PhotobucketJeg havde mine helle annemann sko på, den høje sandal hvis i kan huske den? 🙂 HVIS IKKE.. tryk her<-PhotobucketMin smukke veninde Nallepigen <3 mhmm.. så lækker jo! PhotobucketHahaha…

Aftenen var kanon, jeg var hjemme omkring halv syv tror jeg.. så jeg er lidt træt nu.. Ligger bare og venter på min kæreste kommer, uhmmm… Hvad har i brugt weekenden på søde mennesker? 

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SOMMER, SOL & ALLERGI