new dress

Photobucket
Min kæreste og jeg tog som sagt til Sverige i dag, rigtig hyggeligt – der findes intet bedre end hans selskab.. Elsker dig! Jeg købte denne fine kjole, som jeg regner med at tage på til min farmors 70 års fødselsdag i marts 🙂 Jeg synes den er rigtig fin, og med lidt lækre brune ben så kunne det ikke blive meget bedre. UHH – can’t wait! Håber i har nydt jeres fredag, så i x-factor???? HVEM HOLDER I MED?????
Lørdag-søndag står den på arbejde ude hos Helle Annemann, det bliver super dejligt at se dem alle sammen. Glæder mig også helt vildt meget til at se alle vores nye ting og sager 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Lionel Richie & Rasmus Seebach - Say You Say Me