DANSK FASHION OUTLET D. 2-4 MARTS

DAGENS OUTFIT

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketJeg er træt.. føler mig halvsløj! Må hellere sove lidt, men her får i lige et dagens :)! Husk at i kan følge mig på bloglovin & finde mig på facebook 🙂 Sælger stadig tøj på facebook siden hvis nogle er interesseret! God dag herfra, nu vil jeg smutte ud og lave mig en chai latte og derefter ind i sengen, under dynen og se alle afsnit af alt muligt fis inden på viaplay.dk, muhaha! Det er bare guf. Jeg ved blandt andet hvad der sker i paradise i aften, fuck det er lækkert 😀 Følger i forresten med i det?

4 KOMMENTARER

 • Rikke

  Hvor er dine sko fra? de satme fede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Er der nogen specifik grund til, at du IKKE automatisk skriver ind, hvilke mærker dit tøj og sko er? Det kunne da være skønt.
  Dejlig blog du har! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeps det er der:) Og det er simpelthen fordi, at jeg vil have at mine læsere skal blive bedre til at kommentere på mine indlæg! Jeg ved i er derude, men jeg får aldrig rigtig respons for de ting jeg blogger om, så den dag der kommer flere kommentarer på bloggen skal jeg nok overveje, at skrive hvor jeg køber mit tøj henne 🙂 Ellers må i jo spørge mig hvis i er interesserede i at vide det! & tusind tak for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

DANSK FASHION OUTLET D. 2-4 MARTS