DAGENS MAND MED PENSIONISTER

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketDet skal ikke være nogle hemmelighed at jeg simpelthen ELSKER gamle mennesker! De forstår virkeligt at få smilet frem i en og de er næsten altid så livsglade. Jeg bliver ofte underholdt af ældre mennesker, vi er bare så forskellige at det inspirere mig! De fleste klæder sig også helt ekstremt, og det kan jeg noglegange godt kopirer lidt! Jeg glæder mig overdrevet meget til i aften, er spændte på at se hvor gamle de egentligt er og ser ud til, og hvordan de kommer klædt og om der er nogle af dem så får scoret hinanden! Hold kæft det bliver fedt… Vi er fem tøser som tager af sted, så det skal nok blive godt!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *