PALM TREES, OCEAN BREEZE, SALTY AIR, SUN KISSED HAIR. THAT ENDLESS SUMMER, TAKE ME THERE.

OG TUREN GÅR TIL…

I morgen rejser jeg en uge til Fuerteventura med min mor og jeg glæder mig helt vildt.

Jeg har ikke planer om at tage min computer med, dog vil jeg opdatere instagram i ny og næ – eller bare vende tilbage til bloggen når jeg er hjemme igen. Selvom jeg nærmest lige er kommet hjem fra USA føler jeg allerede en kæmpe trang til sol og varme. Jeg glæder mig helt vildt til at komme afsted og jeg kan mærke, at jeg har brug for at komme lidt væk og få slappet af. Det bliver en super tur. Min mor og jeg har iøvrigt aldrig rejst alene sammen før, så det bliver også spændende. Jeg tænker i hvert fald at det er sundt for forholdet, at være lidt på tomandshånd – bare hende og jeg.

Ferien er booket med all inclusive og på et +16 hotel, hvilket jeg ser vildt meget frem til. Ikke så forfærdeligt meget støj, rolige omgivelser, gode træningsfaciliteter, spa og poolbar osv. Kunne man ønske sig mere? Nu håber jeg bare, at vejret er med os. Det lader det heldigvis til!

Adiós.. til vi ses igen!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

PALM TREES, OCEAN BREEZE, SALTY AIR, SUN KISSED HAIR. THAT ENDLESS SUMMER, TAKE ME THERE.