BIKINIEN.DK

OP PÅ HESTEN IGEN.

collageEr det måske ikke det man siger, når alting ligesom har været faldet fra hinanden? I hvert fald er jeg ved at komme tilbage til virkeligheden igen efter en sindsyg februarmåned med rejser og nye fantastiske bekendtskaber. Hvis i har fuldt lidt med på min instagram og snapchat, har i kunne se og følge med i min Thailands tur efterfuldt af et smut til Hong Kong, Kina og Dubai. Ja, hvad siger i så? Jeg fik da lige set en lille del af verden på 2-3 uger og hold kæææææft det var sindsygt!

Jeg har planer om at lave et “Kina-Dubai” indlæg her om snart, så jeg kan få lov til at uddybe hvorfor jeg var med, samt hvad fanden jeg lavede på den anden side af jorden. Dog har jeg nogle små kommentarer til turen lige her:

“Rejs til Kina!” “Rejs til Dubai!” Og prøv at gør det lige efter hinanden, gud hvor fik man næsten et kulturchok, men et kulturchok man kan lære sindsygt meget af. For gud hvor glemmer vi, hvor godt vi egentligt har det herhjemme. Dog var det næsten umuligt for mig at finde en balance da jeg så endelig kom hjem, for OMG hvor er Danmark også bare et lille og kedeligt land. Men mere om det på et senere tidspunkt!

Jeg kom hjem fra rejserne i starten af marts måned, hvor jeg jo samtidig med det havde en praktikplads jeg skulle holde styr på, samt en praktikeksamen lige rundt om hjørnet. Udover det stod jeg midt i flytterod, da jeg skulle overtage et værelse 1. marts – ja, jeg er sørme flyttet til Amager. Da min praktikperiode sluttede, havde jeg nogle dage at skrive opgaven i hvilket var enormt hårdt for mig, for nu havde jeg jo lige levet i en fantasiverden og så stod virkeligheden lige pludselig og bankede på døren. Back to life!

Min skriveperiode var hård ad helvedes til, så jeg tog et smut til Århus for at få et pusterum midt i alt kaoset og når ja – så fandt jeg ud af, at jeg skulle søge ind på en vidergående uddannelse, da jeg jo er færdig som E-designer til sommer. Jeg fandt ud af det dagen før, at der var sidste frist for kvote 2, som jo er MIG. Imellemtiden døde min mormor ret uventet, så hjem igen og sørge sammen med hele familien og så fejre min fødselsdag dagen efter. Kæmpe kaos, kæmpe rod men tillykke til mig på 23 år. Det skal lige siges, at alt det her sker på under en uge. En uge med uro, frustrationer og det reneste KAOS.

Jeg fik alligevel formået at skrive min praktikeksamen og gå til eksamen. Jeg fik 4, hvilket jeg var helt igennem tilfreds med, for jeg havde slet ikke overskud til hverken at uddybe eller gøre ved i min opgave og til den mundtlige præsentation.

Meget kan man sige, men hele min marts måned fortsatte på denne måde og jeg glædet mig sådan til at komme ind i april måned, for jeg vidste at det hele nok skulle vende. Jeg havde bare brug for ro og fred. Da det så blev 1. April, fyldte den kære Boutique Røpstorff 2 år, så der var fest og farver nede i butikken. Det var en rigtig dejlig dag og ligesiden er det gået som smurt for mig. Jeg har fået job hos Ejner Hessel A/S – et lille weekendsjob ved siden af butikken som jeg selvfølgelig stadig er i, og så er det jo bare et job som forhåbentligt kan give mig rigtig meget på et senere tidspunkt. Jeg er kommet ind på eventkoordinator uddannelse hvor jeg starter d. 1 august (et 5 ugers skoleforløb – pisse fedt!). Uddannelsen giver mig et diplom/bevis, så jeg til en hver tid kan søge ind som elev på et senere tidspunkt. Derudover skal jeg til optagelsesprøve på den psykomotoriske terapeut uddannelse d. 26 april, hvilket jeg er helt oppe og køre over.

Så lige pt. går det rigtig godt for mig, jeg har endelig fundet ro og jeg er BACK ON TRACK.

Det var lidt nyt fra mig. Jeg håber i har det lækkert, for det har jeg lige pt. Nu skal jeg iøvrigt igang med hovedopgaven på KEA, som er den afsluttende opgave. Det bliver så spændende, jeg har fundet mit emne og glæder mig egentligt bare til at komme igang!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

BIKINIEN.DK