REJSEN ER NU BESTILT!

FIFTY SHADES OF GREY!

PicMonkey Collage1PicMonkey CollageFordi vi forhandler Saint tropez i Boutique Røpstorff fik min chef tilbudt billetter til Fifty shades of grey – jeg var så heldig at blive inviteret med, sammen med min mor, min mors veninde og min veninde Malene. Det var d. 12 februar kl. 18:00 i palads, og det var en sand fornøjelse. Vi fik vin, soda og popcorn til filmen og der var ingen faste pladser, så man skulle virkelig ‘løbe’ ind for at få nogle gode pladser. Det var virkeligt et hyggeligt arrangement og efter filmen tog Malene og jeg et smut på Hard rock café og fik lidt drinks.

Hvad jeg personligt synes om filmen efter at havde læst bogen? Jeg er glad for at filmen er delt i tre, det havde været umuligt for dem, at lave EN film for alle tre bøger. Men jeg synes nu de har gjort det meget godt, jeg var bange for at jeg skulle blive vildt skuffet efter at havde set filmen- og det blev jeg egentligt ikke. Det eneste jeg synes er lidt øv, er at Christian Grey virker FOR ‘in love’ i pigebarnet. Bogen fangede mig nettop fordi han var en ass imod hende, og det er ikke det indtryk JEG får i filmen. Derudover er det ikke den Christian Grey jeg havde håbet på, men jeg synes nu alligevel han gør det meget godt og det samme med ‘Anastasia Steele’.  Nu glæder jeg mig bare helt vildt til toeren kommer, MEN hvis rygtet er sandt omkring Jamie Dornan så boykotter jeg seriøst filmen, for wtf – man kan sgu da ikke skifte en hovedrolle ud sådan lige pludseligt, jeg tænker at han må havde skrevet en kontrakt, men hvad ved jeg.

Hvad mener i om filmen, og hvad mener i om skuespillerne?

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

REJSEN ER NU BESTILT!