EYELASH EXTENSIONS.

INSTALATELY // KATHRINEHOVGESEN

PicMonkey CollageGlat hår, krøllet hår, glat hår, krøllet hår.

Her er på det sidste har jeg virkeligt brugt mine krøller rigtigt meget, og hvorfor ikke også gøre det. Faktisk er jeg ret vild med dem, hvad synes i? Jeg er også begyndt at blive tilfreds med længden på mit hår, jaeeh jeg har virkeligt passet på det.

PicMonkey Collage1

Så har jeg dyrket blomster print og høje’høje støvler på det sidste. Det feminine look blandet med det rockede look, det er jeg helt vild med. Bukserne er fra Dr. Denim og jeg har købt dem til 200 kroner ude i en forretning der hedder ‘RUDE’, som ligger på Nørrebro. Denne forretning er ved at blive en af mine yndlingsforretninger, den ligger virkeligt tæt på skolen, hvilket egentligt er farligt men også rart 🙂

Støvlerne er fra Bianco og jeg elsker dem virkeligt højt, også selvom det er plastik og ikke skind 🙁

PicMonkey Collage2Omme nomme, jeg bliver helt sulten af at kigge på de her lækre’lækre billeder af lækre’lækre sager. Efter jeg er startet i skole igen, er mad, slik, snacks, kaffe – you name it gået hen og blevet dyredyre ‘udgifter’ om måneden. Men hold nu kæft vi har hygget os 🙂

PicMonkey Collage3 Når ja, og ved i hvad så? Så har jeg købt mig en ny ‘cap’ min mor synes nu mere det ligner en ridehjelm, men jeg synes den er fin. Så har vi herhjemme også holdt en havefest, hvor der var massere af gæster, mad og sprut. Det var så fint og vejret holdte heldigvis. Så har jeg hængt ude i fine crocs  og ja? de er ægte, ‘ækte vare’. OG udover alt der her, så har jeg lavet en masse opgaver på KEA som da har været ret underholdende, i hvert fald nogen af dem.

PicMonkey Collage4På det sidste har jeg også nået at forelske mig i to serier, den ene er ‘Game of thrones’ som kan streames på HBO og den anden er ‘Outlander’ som kan streames på viaplay. Omg, begge serier er virkelig gode og begge to kan anbefales lige meget.

Jeg er også kommet for sent i skole på det sidste, især de dage hvor jeg ingen isskraber havde liggende ude i bilen, så jeg måtte sidde inden i bilen og vente på at isen smeltede, se det var nu meget underholdende, men også dumt når jeg kun kører op til Ishøj st, jeg kunne ligeså godt have cyklet, det tager næsten kortere tid (5-10 min i alt) men nej..

PicMonkey Collage5 Og så har jeg selvfølgelig taget ‘dagens’ på min instagram, selvfølgelig.

PicMonkey Collage6 Så har jeg været fine steder, fx. Frederiksberg have, klampenborg galopbane og selvfølgelig i Boutique Røpstorff hvor jeg arbejder. Og så får i også lige et stemningsbillede fra vores havefest herhjemme 🙂

PicMonkey Collage7Tilsidst har jeg haft nogle ting til salg og der skal nok komme mere, men indtil videre et par støvler og denne fine buksedragt fra ICHI. Og så var jeg ved at falde ned fra stolen da jeg så, at prison break (min yndlingsserie) “brødrene” derfra er ved at lave en ny fucking serie, med mange af de samme skuespillere fra prison break, hold kæft hvor er det bare fantastisk, vidste i det? 🙂

For flere billeder, følg mig på instagram: Kathrinehovgesen

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

EYELASH EXTENSIONS.