RODEO DRIVE.

Universal studio – “WE ARE THE LUCKY ONES”.

u18u19Og som altid var der proppet med mennesker, men sikke en dejlig dag vi havde os. Vi tog til Universal studio dagen efter Hollywood og Rodeo drive. Vi tog afsted tidligt om morgenen så vi kunne nå at prøve alt hvad der var, og virkeligt få noget ud af dagen. Vejret var super godt, så vi fik også lidt sol hist og pist.

DCIM100GOPRODCIM100GOPRODCIM100GOPROSom regel står man i kø i ca. 45-60 min. for at prøve tingene herovre, specielt i de store forlystelse parker såsom ja, Universal studio. En time er INTET for amerikanerne, men for os – shit, bare det at stå i kø i forretninger er hårdt :-).

Vi lagde ud med busturen, så vi kunne komme rundt og se scenerne fra de mange forskellige film der bliver optaget her og så bliver man selvfølgelig altid overrasket over de ting der sker under turen. Man får altså både chok, kører i vand og bliver ‘jagtet’ af en meget uhyggelig mand undervejs, det er hele turen og oplevelsen værd!

DCIM999GOPROMen ja, “we are the lucky ones” sagde vores guide. Vognen foran os gik selvfølgelig i stykker, så vi sad ca i en time, fuldstændigt stille og ventede på at der kom en helt ny vogn så vi ALLESAMMEN kunne komme videre.  Det resulterede i, at vi gik rundt der hvor jurassic park blev filmet, meget sejt. Vi fik taget en masse billeder (det gjorde alle selvfølgelig) så det tog selvfølgelig længere tid, før vi kom videre. Men igen, det var oplevelsen og hele ventetiden værd.

Guiden skulle måske ikke havde sagt “We are the lucky ones” for det har fuldt os hele vejen, faktisk siden vi var på vej til USA. Først missede vi vores fly fra Frankfurt til San Francisco, så gik bussen i stykker i Universal studio, så oplevede vi regn i Sacramento hvilket er ret usædvanligt, så blev det område vi var til vinsmagning evakueret pga skovbrand, så vi måtte skynde os væk, så kom jeg til skade da vi river raftede, så var vi på ‘dive bar’ 2 gange, uden at se de populære havfruer der svømmer rundt og sidste nye: i dag punkterede vi på vej til Oregon (heldigvis blev vi underholdt med tv, wifi og popcorn imens vi ventede) Og ja, nu er der skovbrand igen lidt fra hvor vi er. Vi har heldet med os HAHA, hvad mon der er i vente de næste ni dage..

DCIM999GOPRODCIM100GOPRONogle af scenerne fra jurassic park 🙂

DCIM100GOPRODCIM100GOPROBusturen rundt 🙂

u21LUNCH!

DCIM100GOPROWaterworld, hvilket er et skide godt action show 🙂

DCIM100GOPROOg ja, minions selvfølgelig – ny forlystelse 🙂

DCIM100GOPRODCIM100GOPRODCIM100GOPRODCIM100GOPROVi sluttede dagen af på Hard rock café :-).

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

RODEO DRIVE.