ONSDAGS OUTFIT // SORT PÅ SORT.

STUDIESTART // FØRSTE SKOLEDAG.

collage3 collage4 collage5 iSå er det i morgen det går løs – første skoledag på KEA (e-design), oh jeg er spændt. Både spændt og nervøs over alt hvad der skal ske & vil ske i det næste lange stykke tid.

Jeg er spændt over at skulle se mine klassekammerater for første gang, og nervøs over om jeg kan leve op til mine egne forventninger, om hvordan jeg skal klare skolen, opgaver og lektierne. Som i ved, er jeg ikke særlig god til skole og alt hvad der følger med – men jeg tænker, at jeg er blevet ældre og at det nu må være tid til at lære lidt, så man en dag kan blive til noget haha. Som sagt, kan man jo hvad man vil – hvis man altså bare yder en indsats.

Hele sidste uge + weekenden har der været ‘kom sammen’ arrangementer + rustur, og jeg har selvfølgelig ikke deltaget i noget af det – ikke, at jeg ikke ville haha. Men jeg har simpelthen arbejdet hver dag. Jeg har jo en forretning der skal passes nu hvor chefen er ude og rejse. Så det bliver spændende at møde dem alle sammen i morgen, jeg glæder mig i hvert fald :-*

MEN, der er jo altid et men –  FOR, for mig bliver det helt sikkert underligt, at skulle komme ud af mine trykke rammer ved bare at arbejde og kende de folk der er omkring mig, i søde lille Brøndby strand – til, at skulle tage ind til Nørrebro hver evig eneste dag, et sted jeg overhovedet ikke kender med busser jeg overhovedet SLET IKKE kender, og bruge alle ugens dage på en skole med folk jeg slet ikke kender. Men sådan har alle det vel, nogle tager det bare lettere end andre – MEN jeg tager selvfølgelig udfordringen op, for der er jo ikke andet at gøre. Og om en uge, sidder jeg sikkert her på bloggen og fortæller jer om, hvor glad jeg er for det – og at jeg bare elsker KBH/Nørrebro! (vestegns tøs for hårdt, kan i høre det?)*  Haha, nu må vi se.. Jeg glæder mig allerede til et indlæg i morgen, hvori jeg fortæller om alle mine indtryk. Jeg er sikkert røv bombet, med informationer om skolen og ‘husk dit, husk dat’ oh, jeg tænker at jeg bare vil nyde min dag i dag og så sørge for at komme tidligt i seng.

Hvordan har i det med første skoledage? Lidt ligesom mig, nemmere, eller værre? tell me about it. <3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ONSDAGS OUTFIT // SORT PÅ SORT.