BYE BYE L.A AND HELLO SACRAMENTO

JEG ER BLEVET OPTAGET PÅ KEA.

collageJeg er blevet optaget på KEA, på E-design linjen hvilket jeg er rigtig glad for. Da jeg først fik det af vide, blev jeg egentligt en smule ked af det, da det kun var min anden prioritering. MEN E-design var egentligt det jeg allerhelst ville til at starte med, så nu må vi se hvordan det kommer til at gå!

Jeg havde søgt designteknolog – marketing som min første prioritet, men jeg havde godt på fornemmelsen at jeg ikke ville komme ind, da der var sååååå mange om buddet. Det samme tænkte jeg lidt om E-desing, men så kom jeg sgu ind alligevel!

Jeg var til optagelseprøve på begge studier i april måned, og jeg var så skide utilfreds med måden designteknolog optagelseprøven blev bedømt på, da stort set det hele var i gruppearbejde. Og efter min mening var jeg i en SKOD gruppe – der var i hvertfald ingen samarbejde. E-design var individuelt, og jeg skrev ti sider. Så faktisk var jeg rigtig tilfreds da jeg var færdig med min optagelseprøve på E-design.

TILLYKKE til alle jer der også er kommet ind på studie i år!

Min første skoledag er d. 21 august – SHIT, efter et sabbatår bliver det fandme svært at komme igang igen med skole, men hold kæft hvor jeg glæder mig!

7 KOMMENTARER

  • m88

    It is truly a great and helpful piece of info.
    I am happy that you shared this useful information with us.
    Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg glæder mig til at hører mere, og skøn tur du havde til USA :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Du må endelig sige til, jeg er så spændt. Jeg kan nemlig se at tingene er blevet lavet om fra den sidste optagelsesprøve, og nu er jeg ved at *** i bukserne 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Hej Kathrine tillykke med din optagelse! Jeg er igang med mit sabbatår og vil søge ind næste år!

    kan du fortælle mig lidt om hvordan det hele forløb når vi taler om designteknolog prøverne? skulle de fremlægges eller hvordan?

    det ville være interessandt, da mange jo læsere blogs fordi de er interesseret i mode. Så hvordan bliver man optaget på studiet, og hvad indebar prøverne?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Ida, mange tusind tak og dejligt for dig med et sabbatår – nyd det og sørg for at tjen en masse penge haha!

      Du kan tro, at jeg vil fortælle mere om det på bloggen, lige nu er jeg bar i USA og er mega bagud med mine indlæg, men det skal nok komme, så hold øje med bloggen :-*

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

BYE BYE L.A AND HELLO SACRAMENTO