MY HAIR CARE.

hår3hår2hår

Som nævnt tidligere, fik jeg købt mig nogle nye hårprodukter. Shampooen er godt nok den samme som jeg har brugt længe efterhånden (kan sindsygt godt anbefales), men hårkuren er ny og har en pisse god effekt i mit hår. Hvis i har lagt mærke til det, er mine spidser lidt ‘gyldne’ i forhold til resten af mit hår, og min frisør tør ikke farve det. Derfor prøver jeg nu de silver produkter for, at gøre det mere koldt i farven. Og jeg føler det hjælper, det tager godt nok lige nogle hårvaske, men jeg synes godt, at  jeg kan se forskel. Jeg bruger den som balsam.

‘Milk_Shake’ produktet er seriøst et fantastisk produkt, jeg fik det i min goodiebox sidste måned, og jeg bruger den hver gang at jeg skal have mine krøller rigtig frem. Den stivner ikke håret, derimod gør den håret blødt og lækkert. Den dufter seriøst af vanilje milkshake hvilket er en lille smule ubehageligt, men den virker og det er det vigtigste.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NEW IN.