JOURNEY THIS SUMMER.

IT’S IMPORTANT TO SMELL GOOD.

Her får i lige en billedrække af de parfumer jeg har brugt allermest igennem tiden. Jeg har placeret billederne i rækkefølge ud fra dem jeg bruger mest nu her, som i NU. Det skal dog lige siges, at min yndlingsduft er ‘Sì’ fra Giorgio Armani, jeg har den bare ikke selv desværre- men det har min mor og jeg er flittig til at ‘låne’ den :-). Godt så, here we go:

 photo duft_zpse7061c3c.jpg1. Pleats Please – Issey Miyake/ 2. See by Chloe/ 3. Opium – Yves Saint Laurent. photo duft1_zps482414ea.jpg4. Coco Mademoiselle – Chanel/ 5. NO. 5 – Chanel/ 6. Flora by Gucci. photo duft3_zpsbb943400.jpg7. Allure – Chanel/ 8. Love & Luck – Ed hardy/ 9. Alien – Thierry Mugler. photo duft4_zps757ce8c1.jpg10. Fierce – Abercrombie & Fitch/ 11. Gucci by Gucci.

Hvordan ser jeres liste ud? Hvilken duft bruger i mest?

Det er det dejligste i verden, når man kan inspirere hinanden. Mine veninder er så gode til at opdage nye dufte. De er heller ikke blege for at stoppe folk op på gaden og spørge hvad de har på – sejt!

Jeg selv er meget til tunge dufte og er ret sikker på, at det har noget at gøre med min lugtesans. Jeg kan overhovedet ikke dufte de der milde dufte. OG når parfumer ligger i den prisklasse de gør, er det vigtigste sgu at man kan dufte sig selv -så rend mig omme bagi, hvis andre ikke bryder sig om den duft man nu engang vælger.

Jeg er heller ikke så meget til de der alt for søde nogle, nej tak. Chanel og Yves Saint Laurent rocker på det punkt. Mine veninder kalder det mormor, men dufterne holder næsten en hel dag og så er det en sikker vinder i byen og bare  generelt når man skal noget!

4 KOMMENTARER

  • Mette Engstrøm

    Hvor er det vildt .
    Vi har de samme parfumer :b
    er altså os en sucker for Issy miyake <3 Har dem alle, dog er der en af dem, der li er lidt for sød :b
    Men deejlige dufte i hvert fald .
    p.s
    Deejligt du blogger så meget igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vivi Truong

    Mine to ynglings parfumer må være Clean – rain og Chanel – eau fraiche (tror jeg den hedder) Clean-rain dufter rigtig frisk og “Chanellen” har lidt en duft af mande parfume og lidt kraftig men rigtig frisk duft:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Clean har jeg aldrig rigtig været fan af faktisk, jeg kan ikke rigtig dufte dem. Min mor til gengæld har alle sammen! og den chanel har jeg også selv haft -eller det kommer vel an på hvilken en af dem. Der er lavet nogle stykker :-). Den abercrombie parfume jeg har- er rent faktisk til mænd. Men jeg er vild med den alligevel, haha – så kan måske godt føle hvad du mener!

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

JOURNEY THIS SUMMER.