GLÆDELIG BAGJUL <3

LIDT MERE JUL

 photo juleoutfit_zpse70cc1d0.jpgJule outfit. Jeg tror vidst nok liiiige at jeg har glemt alt om mit RIGTIGE KAMERA disse dage.. HOLD DA OP! photo migmig_zps723fdf1f.jpgMen altså, sådan så jeg ud juleaften 🙂  photo farmor_zps6e6df9d2.jpgMin farmor og jeg, HAHAH.. Hun forstår ikke det der ‘INSTAGRAM’..  photo loui_zps74d72e36.jpgHundene var også klar til jul 🙂 photo juljul_zps9035c629.jpgDe der ‘traditionelle’ julefotos. Min lillebror og jeg! Og ja, det er min lillebror, jeg er fem år ældre end ham.. muhaha!  photo kia_zpsa2e6a8fb.jpgSmukke kia, klar til foooodish.  photo maden_zps148e22b7.jpgMin anden kusine og fætter. Lige en ting, vi var 14-15 mennesker ergo blev der lavet en DEL risalamande, skålen blev tømt.. Og vi havde glemt at komme mandlen i.. FUCK hahahahah!

Vi er ikke SÅ traditionelle i vores familie, jo vi elsker julen, nisser osv. Og selvfølgelig maden! Men når det kommer til troen og sangene omkring træet, så står vi fuldstændigt af. Julen hos os, er altid sjov.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

GLÆDELIG BAGJUL <3