NYE STØVLER

VELKOMMEN TIL MISS NAMELESS

 photo kathrine75_zps5dbc3f89.jpg photo kathrine2_zps8c3ddc4d.jpg photo kathrine3_zpsbf0a37ac.jpg photo kathrin4_zpsf8dea578.jpg

MISS NAMELESS

GREVE STRANDVEJ 38B, 2670 GREVE

SAINT TROPEZ, COSTER COPENHAGEN, KAREN BY SIMONSEN, BLACK COLOUR, CULTURE, DRYS, REPEAT, DENIM HUNTER, HULTQUIST OG PERNILLE CORYDON INDTIL VIDERE. 


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye butik, der åbnede i denne uge.

Er du lige som os, vild med modetøj til priser hvor alle kan være med, så kom og besøg os.

Vores mission er, at hver gang du træder ind i vores butik skal du fornemme en afslappet atmosfære hvor du er i centrum. Vi brænder for god kundeservice og vil gøre vores yderste for at du får en god oplevelse. 

Hos os skal du ikke føle dig presset til at købe noget, det er også fint bare at ose.

Hvis du melder dig ind i vores kunde-klub, vil du fremover få 15% rabat på alle dine køb i forretningen. Dog ikke på allerede nedsatte varer eller tilbudsvarer..

Vi glæder os til at se dig !

 Som i nok kunne fornemme på instagram igår, var jeg ude og besøge denne fine forretning som åbnede i fredags. Jeg fik prøvet en masse af deres tøj, stylede det og tog en masse billeder. Billederne vil løbende komme ud på bloggen – og jeg glæder mig sindsygt til, at vise jer dem :-).

Hvis i har nogle spørgsmål til tøjet -fx priser eller lignende, så er i selvfølgelig velkomne til at smide en kommentar herpå bloggen også skal jeg nok hjælpe jer videre- det ville også være muligt, at kunne bestille det. Men alle de ting skal jeg nok hjælpe jer med, hvis der opstår interesse. I er altid velkommen til at kontakte dem og skrive til dem privat på facebook!

Hvis i finder dem på facebook eller instagram og begynder, at følge med i hvad der sker – vil der løbende komme en masse fede giveaways, SÅ IND OG FØLG MED!

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Miss-Nameless/213994275433572

Instagram: Missnameless38b

Hjemmeside: www.missnameless.dk

SOM skrevet ovenover vil i som medlem af kundeklubben få 15% på alle køb undtagen varer der er nedsat i forvejen 🙂

ÅBNINGENSTIDER

Mandag-torsdag 9:30-17:30

Fredag 9:30-18:00

Lørdag 9:00-14:00

Søndag LUKKET

MØS

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NYE STØVLER