SØDESTE KÆRESTE!

L´OREAL – please do something!

 photo IMG_9782_zps6d7e966c.jpg photo IMG_9783_zpsb85fc2dd.jpg photo IMG_9784_zps4c18eff2.jpgJeg har droppet balsamen og forsøger mig nu kun med en shampoo og en hårkur!

Produkterne er STÆRKT anbefalet af min frisør og hun kender selv folk med meget’meget ødelagt hår, som kommer hos hende og hvor hun virkeligt kan se en forskel på håret. Der følger selvfølgelig en balsam med i serien, men jeg synes sgu det begyndte at blive mange penge ligepludseligt, også fortalte hun, at det faktisk var ligemeget hvilken balsam man brugte. Så nu lader jeg bare helt hver i håb om at hårkuren er nok til mit løvegarn 🙂

Jeg har endnu ikke prøvet produkterne af, men jeg skal selvfølgeligt nok holde jer opdateret undervejs.

Før i tiden har jeg brugte TRESemmé, i ved nok .. De der kæmpe dunke til hvad – 200 korner SINDSYGT! Også har jeg holdt mig til shampooen og balsammen med lavest sulfater i, men synes sgu ikke rigtigt det har gjort noget godt for mit hår. SÅ måtte altså bukke under for produkterne i salonen.

Hvilke produkter bruger i til jeres hår?

 photo PicMonkeyCollage_zps9d6a90ce.jpgEfter badet har jeg disse to olier, de kan købes i diverse afro shopper rundt omkring. Jeg køber mine på istedgade og de holder FOR EVER! Jeg har både en til når jeg IKKE skal glatte/fønne hår – altså den hvide. Og så den lyserøde når jeg skal 🙂 Jeg har brugt dem i flere år, og det er ikke noget jeg vil skifte ud! Olierne er ret stærke da de rigtigt er lavet til ‘afro’ hår og jeg kan sagtens anbefale dem!

MØS

2 KOMMENTARER

  • Amalie

    Har hørt at man altid skal bruge balsam efter en hårkur, da den “lukker” noget i håret bagefter. Hvorvidt det er sandt ved jeg ikke. Men da jeg i en periode ikke gad bruge balsam efter hårkuren var mit hår ikke særlig flot 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Uhh, det har jeg godt nok aldrig hørt om- det lyder lidt wierd, men vildt hvis det passer!!
      Hvilken hårkur har du haft brugt??

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SØDESTE KÆRESTE!