MIG OG MINE FERIE FACTS

STUDENTERGAVE FRA MOR & FAR

 photo s2_zps44052203.jpgFra mor og far fik jeg aben fra Kay Bojesen. De ville rigtig gerne give mig noget unikt og noget som jeg kunne have med mig resten af mit liv. Aben symbolisere mange ting, sjove ting, ting der minder om mig derfor valgte min mor aben, og ikke et af Kay Bojesen’s andre flotte dyr. Min mor skrev alle de ting ned på et kort og det fik jeg så sammen med aben. Jeg blev vildt rørt og vildt beæret over, at få den da jeg synes, at sådan nogle ting er helt igennem fantastiske. Så mange tak for den fine gave mor & far<3

Det fede ved lige nettop aben er, at den kan hænge over det hele (næsten) det viser billedet ovenover også! Så nu glæder jeg mig endnu meget mere til, at flytte så jeg kan finde det rette sted til den. Lige nu ligger den stadig pakket ned i dens kasse, for jeg har simpelthen ikke plads på mit værelse.

Kender i til Kay Bojesen? Og har i selv ting derfra?

 photo s3_zpsece4b696.jpgUdover den fine abe, fik jeg også hoptimisten, nok mest i sjov! En blå hoptimist med en fin smuk, blå studenterhue. Hoptimisten fik jeg også af mor & far!

Følg med på instagram ‘Kathrinehovgesen’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

MIG OG MINE FERIE FACTS