VISIONARY

ØNSKER

 photo Unavngivet_zpsa18d508c.pngHej bloggen!

Det er altid godt at være tidligt ude med julegaveønsker, indflytningsønsker og selvfølgelig skrive nogle af de ønsker ned som jeg selv kan prøve at opfylde.

Ønske 1 – jeg mangler overdele, t-shirts- bluser og trøjer. Mest bare normale og kedelige overdele som man altid kan pifte op. Ønske 2 – Jeg ønsker mig vin glas enten i julegave eller som indflytnings gave af mor eller far. Jeg er faldet for ‘Holmegaard’s idéelle hvidvin og rødvinsglas’ model. De kan købes i Bahne blandt andet – SÅ SMUKKE! Ønske 3 -Jeg mangler en vinterjakke som jeg gider, at gå med. Jeg overvejer en pels, men det er så svært at finde en når man er så lille som jeg er. De sidste par år har jeg haft opgivet min søgen efter en! Så nu krydser jeg fingre for, at jeg finder en perfekt en i år! JEG HADER VINTERJAKKER og jeg nægter, at tage en på! MEN, hvis i har spottet nogle fine modeller må i meget gerne smide en kommentar 😉 Så kunne det jo være jeg skiftede min mening! Ønske 4 – Jeg ønsker mig en FIN lysekrone ala den på billedet ovenover til M og jegs kommende lejlighed. Jeg ved at man kan købe nogle fine nogle i både Ikea og Bahne, men jeg har endnu ikke fundet ‘the one’ haha! Ønske 5 -M og jeg mangler en sofa.. Vi leder og leder.. Nogle idéer? Ønske 6 – Marc Jacobs computer taske.. i ønske ‘7’ fortæller jeg jer hvorfor! Ønske 7 – JEG KØBER MIG EN MACBOOK PRO 13 tommer. Halli hallo, nu skal jeg rigtigt til, at være med på moden! Jeg regner med at købe den i starten af næste måned når lønnen suser ind på kontoen. Jeg er simpelthen så træt af min gamle samsung – laderen er halvt stoppet med at virke, og jeg har ikke haft andet end små irriterende problemer med den siden jeg fik den.  SLUT, jeg gider ikke mere.. Og jeg går og glæder mig hver dag til, at blive ejer af sådan en smuk ting! Ønske 8 – Lip plumper fra Victoria’s Secret og guess what? Den er på vej hjem til mig. Har i hørt om den før? Ønske 9 – ‘&tradiotion Bulb – SR1 – Sort’ hedder lampemodellen og kan købes i Bhane for 698,75 kroner. Jeg er forelsket i den! Det kunne være vildt smart hvis man havde to hængende samme sted, men med forskellige højde niveauer! Ønske 10 – Mega sweet med de der bogstaver der. Jeg ønsker mig et M og et K og de skal selvfølgelig være sorte og i den største størrelse.

Udover det kommer der sengetøj i hvidt, sengetæppe, puder, Royal Copenhagen te krus, gavekort og huslige – men også praktiske ting på julegave listen i år!

Ved i allerede hvad i går og ønsker jer? Smid en kommentar, jeg er nysgerrig!

 

4 KOMMENTARER

  • katrine

    jeg har længe været glad for, at læse din blog. Men jeg kan simpelthen SLET ikke læse, hvad du skriver, efter du har fået ny skrift. Har du overvejet at gå tilbage til den gamle skrifttype?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej, beklager.. men der er seriøst problemer med den her blog 24/7 🙂 får en eller anden til at kigge på den med det samme!!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • zabrina

    Må jeg spørger, hvor du har fundet den sorte pelsjakke henne?

    Btw. Fed blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

VISIONARY