INSTA-INDLÆG + JULEFERIE!

HO HO HOOOOO… GLÆDELIG JUL!

PhotobucketPhotobucket

BEDRE SENT END ALDRIG; Jeg håber i har haft en fantastisk aften, med lækker mad, vin, sodavand, juletræ, julepynt, store og små nisser, grød, mandel, spil, konfekt, chokolade, and, flæskesvin, brun sovs, søde kartofler, familie, hygge og vigtigst af alt GAVER. I ved hvad jeg mener ik?! Jeg er stadig et lille barn når det kommer til gaverne, mandlen og pakkeleg. Jeg har blandt andet lige løjet over for alle mine fb-venner, hehe.. fik ik en skid den dumme mandel, ØV hvor er jeg sur og trist.. 🙁

Har i fået gode pakker søde læsere? jeg har fået ligeee hvad jeg ønskede mig.. Mere af det i morgen eller overmorgen..

PS. jeg elsker at lave trutmund okay.. den dag jeg får lavet mine læber skal jeg nok stoppe med at gøre det – BEVIDST, hehehehe.. for der sidder den der vel forhåbentligt (går lidt og håber på det)  automatisk 😀 hihihii!! Troede også at i havde vænnet jer til den.. meeeeen, åbenbart ikkee!

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

INSTA-INDLÆG + JULEFERIE!