SANTA CRUZ BEACH! PS. SÆLER ER SGU ET WIERD DYR..

MYSTERY SPOT

Og ja.. det var fandme et ubeskriveligt-mystisk sted og ingen kunne forklare hvad og hvorfor!
PhotobucketPhotobucketPhotobucketHøjre side er udenfor det mystiske sted, og venstre er inden. Træet blev målt med et vaterpas, og det var fuldstændigt lige. Men hvis man stod inde i det mystiske spot, blev man højre end den person uden for det mystiske spot.. Omg, virkeligt svært at forklare. Er der nogle af jer kære læsere der har været der og oplevet det? 🙂PhotobucketVi skulle gå op af en lille bakke, for at komme op til huset.. Men det var MEGET meget svære end det så ud til. Det var ligesom om at noget skubbede imod, virkeligt ubeskriveligt. Som om der var strøm eller sådan :sPhotobucketMig som står fuldstændigt lige på jorden.. Det var så underligt, der er et eller andet fuldstændigt galt med atmosfæren, der er ingen der ved hvorfor tingene er så underlige her.. PhotobucketGuiden står på et bord og læner sig forover ligesom MJ, uden at falde.. Det var for villo! PhotobucketPhotobucketMin far der ligesom bare ligger i luften.. Det var så fucking wierd, undskyld sproget!

Før; Folk står i rækkefølge efter hvem der er højest.. PhotobucketEfter; Her har folk byttet om på rækkefølgen, sådan så den laveste står forrest og den træstamme folk stod på var FULDSTÆNDIGT lige.. den blev selv målt med et vatterpas WTF det var mærkeligt!Photobucket

Udover det så vi mange andre underlige ting, men jeg var så optaget af det hele at jeg ikke rigtig fik mit kamera med. Der var blandt andet noget med en træstamme der blev lagt på skrå, også hældte guiden noget vand på den. Og i stedet for at vandet løb ned af træstammen, løb det op af den. Det var så mærkeligt seriøst, jeg sidder stadig og undre mig over det hele. Vi prøvede også med en lipstick, istedet for at den rullede ned at stammen, som det normalt ville gøre, rullede den hurtigt op igen. FUCK ALTSÅ 😀

Det var en fantastisk oplevelse, men også den mærkeligste ever! Jeg elsker virkeligt naturen, og jeg synes den er smuk. Og hvor må det altså være spændende at arbejde med sådan noget. Det er jo helt utroligt.

En ting som jeg vildt gerne vil opleve er “Fly Geyser” Til jer der ikke ved hvad der er, tryk HER! og tjek det ud. Det er utroligt.. Der er selvfølgelig også en masse andre ting. Men det her er for vildt!

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SANTA CRUZ BEACH! PS. SÆLER ER SGU ET WIERD DYR..