DET DOPE DET DER'

I’M NOT DONE YET..

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketJeg sagde jo, at jeg kunne blive ved med at købe sko.. JEG ELSKER SKO!PhotobucketPhotobucketFine nye flipfloppere fra aldo, Marc Jacobs lavede på et tidspunkt et par der minder .. LIDT om dem 😀 haha.. Bare med guld i stedet, de var fandme flotte!

Sidst men ikke mindst; PhotobucketHAHAH.. jeg elsker Kitty okay 🙂 fan.

Lidt smykker også.. Photobucket

VS<3PhotobucketPhotobucketGODT vi ikke har en VS derhjemme, for så havde jeg brugt alle mine penge på undertøj, nattøj og lir.. damn it! PS: fandt den smukkeste bikini, kan i huske vi snakkede om bikinier på et tidspunkt? 🙂 Den var bare alt for dyr desværre.. så fandt en anden nice en i en anden hyggelig butik 🙂

PROBLEM NR1#
Photobucket
Jeg har ingen idé om hvordan jeg skal få alle mine nye 10 par sko med hjem :-D.. Jeg har stadig en uge tilbage, og jeg er slet ikke færdig med at shoppe endnu… av!

7 KOMMENTARER

  • Mathilde

    Du må ikke glemme at kigge forbi calvin klein!! de har det lækreste og billigste undertøj derovre :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Ja nemlig, jeg har også taget prismærkningers af og gået i meget af det 😀 altså hvad vil de gøre? Meget af det kan jo være købt i dk, det kan de jo ikke bevise at det ikke er :b for ja, det er nemlig meget tarveligt at der er den regl, for så langt rækker de penge alligevel heller ikke 😀 lad os nu bare shoppe! For jeg er også bare laaaaangt fra færdig 😀 haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg var i USA med mine tre ældre søskende sidste år, og vi havde da også taget mere med hjem, end vi egentligt måtte mht. told – så længe du tager prismærkerne af siger de ikke noget til det – vi slap i hvert fald for at blive stoppet 🙂
    Hvad måtte du give for dine Nike free tr fit? Skal nemlig have bestilt nogle, så en af vores venner i USA kan tage dem med tilbage til os 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Har præcis det samme problem 😀 men med alt det tøj og alle de sko, tror jeg også du skal tænke på ikke at blive snuppet i tolden, for det kan umuligt holde sig inden for de 3200 kr man må have med hjem for 😀 hehe.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • haha. jeg skal bare tage prismærkerne af, og gå lidt i dem.. tror bare ikke tolden gider stoppe en familie på fire.. tror de har andet at lave 😀 .. Men du har helt ret, man kan bare ikke lade hver. og jeg er seriøs ikke færdig med at shoppe endnu, mangler stadig en del! JEG synes personligt at det er villldt tarveligt at man ikke selv må bestemme, så længe det er til eget forbrug.. ÅH det pisser mig af.. Hvad er deres problem.. haha!! Kunne forstå hvis man kom hjem med 20 af den samme sko..

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Ja nemlig, jeg har også taget prismærkningers af og gået i meget af det altså hvad vil de gøre? Meget af det kan jo være købt i dk, det kan de jo ikke bevise at det ikke er :b for ja, det er nemlig meget tarveligt at der er den regl, for så langt rækker de penge alligevel heller ikke lad os nu bare shoppe! For jeg er også bare laaaaangt fra færdig haha.

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

DET DOPE DET DER'