DSB KAMPAGNEN – KØR TO PÅ ÉN BILLET OM NATTEN!

I hele marts måned kan DU/I køre to på én billet i S-toget om natten.

Hver gang nattoget kommer fredag og lørdag – i hele marts måned kan DU/I hoppe på S-toget til halv pris -hvis du altså er rejser sammen med en anden. Tilbuddet gælder alle billetter og kort og går så ud på at du frit kan tage en ven, veninde, kæreste, mor eller andet bekendtskab med på din billet, uanset om du rejser på periodekort, klippekort eller nogle af de andre billetprodukter -GÆLDER OGSÅ SMS-BILLETTER, HYPERCARD OSV. Foretag så hele rejsen sammen med den DU/I deler billet med. 

Tilbuddet gælder fra kl. 24 til kl. 06. Dvs, at du SKAL stige på S-toget efter kl. 24 og før kl. 6 om morgenen for at gøre brug af tilbuddet.  Tilbuddet er gældende alle nætter i marts, hvor der kører nattog;fra natten til lørdag den 3. marts til omkring natten til søndag den 1. april 2012.

VIGTIGT: TILBUDDET GÆLDER KUN I S-TOGE

Photobucket

Det er både for dyrt med taxa og for dyrt med en cykeltaxa (især når man bor i Ishøj) så derfor takker vi i disse dage DSB for at gøre det nemmere og billigere for os S-togs‘-narkomaner, at vi nu kan komme sikkert og billigt hjem fra diverse steder midt om natten 🙂 Personligt synes jeg selv, at det er en skide god idé  -specielt til alle os som dyrker byens natteliv med liv og sjæl. Det er for fedt at man nu kan nasse på de andres billetter og at det så denne gang er lovligt – ubeskrivelig følelse! Ej, jeg synes det er en pisse fed kampagne og jeg håber at det måske er noget DSB vil overveje at gøre i fremtiden. Jeg glæder mig ihvertfald til prøve det af også skal det bare nydes. Jeg er selv meget afhængig af det offentlige transport (S-toge) og jeg synes sgu det er lidt dyrt i længden, derfor er det bare awesome at man nu kan køre to på en billet, selvfølgelig kun om natten! Der findes ikke noget bedre end når man sidder i toget med de bedste venner ligemeget om det er på vej ind til byen eller på vej hjem, så længe man er samlet og denne kampagne gør at man ligesom bliver nød til det! Man kan sgu ikke være alene i dette tilfælde og det er egentligt fair nok 🙂 Jeg har kun ros og en masse kærlighed til DSB lige nu, synes sgu de gør det pisse godt! Hvad synes i kære læsere om konceptet? Og synes i at DSB gør det godt? Det er specielt fedt at man kan køre to på hypercard, den havde jeg aldrig set komme!

*LIGE NOGLE ANDRE HURTIGE OG VIGTIGE INFORMATIONER OMKRING S-TOGENE*

S-toget kører hele natten efter fredage og lørdage. Togene kører en gang i timen fra alle stationer i tidsrummet 01.00-05.00. På linie F er der dog halvtimes-drift i dette tidsrum. 1-times driften svarer til, at der kører nattog i City ca. hvert 20. minut hele natten.

I KAN SE NATPLANEN VED AT TRYKKE HER

Hvornår kører dit/jeres næste nattog?
Kan du lige nå en ekstra drink? Download app’en “S-tog” direkte på din smartphone! Så ved du hele tiden, hvornår det næste S-tog kører fra den nærmeste S-togsstation. 

Du kan også sende en sms med teksten AFGANG til 1990 (alm. takst) 🙂 

Følg også “Byens Puls” på Facebook

Når byen sover, er S-toget – Byens Puls – lysvågen! Alt kan ske i nattoget – så del dine nattogsoplevelser med os på Facebook.

– SPONSORERET INDLÆG

1 KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Black is a color of power and strength!