I GÅR

In good times and bad times, I’ll be on your side for ever more…that’s what friends are for.

ÅRET DER GIK, PART 2

Juli
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Tog afsted til Magaluf i juli måned. Vi var 10 piger der rejste sammen, wootwoooooot.. Det var sååå fedt! 10 piger, 10 dage – en ferie jeg aldrig vil glemme! Der blev både tatoveret, vi fik piercinger, drukket, danset og festet til langt ud på natten.

August
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
I august måned fik jeg endelig mit kørerkort – fandme på tide efter et halvt år! Jeg var liiiiiige ved at give op til sidst.

Familien og jeg rejste nogle dage til Berlin, meningen var at vi skulle til et varmt og dejligt land, men der var opstået nogle problemer. Da vi kom hjem behøvede vi næsten ikke at pakke ud, vi skulle afsted til Sønderborg med et vennepar lige efter, og det var bare sååå dejligt at komme væk igen, og slappe af.

August var også den måned hvor jeg rejste til Paris med Helle Annemann, vi skulle ned og finde tøj og inspiration til vores “nye” mærke modesnob. Det var det vildeste, en tur jeg aldrig glemmer.

September
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
September var en rigtig hård måned, der var stort set outlet’s hver weekend, men jeg havde det skide hyggeligt alligevel. Det var dog en smule hårdt at passe sine 18 års, når man skulle tidligt op dagen efter, jeg overlevede heldigvis.

OktoberPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Oktober var også en ret hård måned, den stod på outlets i de fleste weekender og lange hårde skoledage i hverdagene. Det var i den måned pigerne og jeg startede med at lave til middag hos, så det var meget underholdende. Det var ihvertfald rart med god mad fire mandage i træk!

NovemberPhotobucket

I november måned skrev jeg under på kontrakten til bloggers delight, holdte noget meget til middag hos, hyggede mig med tøserne og så frem til december måned.

December
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

December måned har været helt igennem fantastisk<3

D. 1 december rejste jeg med Helle Annemann til Berlin, det var skide hyggeligt. Fed måde at starte julemåneden på! Jeg kom en smule i julestemning dernede, men da jeg så kom hjem igen forsvandt det igen. Måske var det fordi sneen manglede?!

Jeg var oppe i erhvervscase inden jeg gik på juleferie og fik et flot 7 tal, så det rigtig rart!

2011 har været et godt år! Jeg kan nu kun se fremad nu og glæde mig til dette nye år og dets udfordringer.

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I GÅR