Friday.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Længe leve fredage og august måned. Hold kæft det er en dyr måned. Der er simpelthen så mange 18 års der skal fejres.  Jeg rejser jo også til Frankrig på fredag, det bliver super lækkert at komme lidt væk fra det hele og især fra skolen, selvom sommerferien lige er slut. Skolen er også en af grundene til at jeg ikke har blogget på det sidste, der har simpelthen været så meget at se til.
I går skulle to af mine rigtig gode veninder fejres med et brag af en fest. 18 år, fri bar og massere herlige mennesker. Kjolen jeg har på er fra ginatricot, som jeg kun har givet 49 kr. for 🙂 Jeg elsker udsalg!
I dag skal en af mine homies fejres uhmm, cocktail party i stor stil! Jeg glæder mig, og jeg glæder mig til at få en anden ny kjole på som jeg har købt i h&m for kun 100 kr. Jeg håber jeg kan nå at lave et indlæg inden jeg smutter afsted. Men jeg kan se på klokken at jeg har lidt travl – så hvis jeg ikke får blogget i aften, kommer billederne ind i morgen. Ha’ det godt så længe 😉
Photobucket
De smukke piger Trille & Sofie <3

5 KOMMENTARER

  • Ihh tak 🙂 det er jeg glad for! Og velkommen til 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker kjolen, den er virkelig pæn! Følger dig i fremtiden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej det er det ikke 🙂 Og ja, kjolen er rigtig fin 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det dit eget hår der er så langt? :O Super sød kjole btw!www.missrasmus.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Asfi - "Ikke mit rigtige navn" :)

    Kathrine, jeg håber at det er i orden at jeg skriver det her.-"Jeg bliver tiltrukket af dit blik.Et blik der får mænd til at skælve.Ikke af frygt.Men af den viden, at du aldrig vil blive deres.Et stykke af dem selv går tabt i dit blik.Lige så vel som et stykke af mig går tabt.For aldrig før har jeg set noget så skønt.Aldrig før har jeg hungret efter et kys,som jeg hungre efter dit.Jeg drømmer om dine læber.Dine blide, dejlige, skønne læber,der langsomt men fast møder mine.For aldrig før har jeg drømt noget så skønt.Dit navn giver genlyd i mit hoved,'Kathrine, Kathrine'.Jeg kan ikke få nok.'Kathrine, Kathrine'.Aldrig før har jeg hørt noget så skønt.Jeg kommer nok aldrig til at samle mod til mig, til at sige disse ord.Så jeg nøjes med at drømme.Og for den drøm giver jeg gerne et stykke af mig selv."

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG