..

TOP3

Photobucket
ED HARDY – LOVE & LUCK
Fantastisk duft, hold kæft jeg elsker den! Den er helt unik og svær at beskrive med ord, hvis i kender den – eller har den så ved i hvordan den er, uhmm.. Min far købte den til mig i lufthaven, og jeg ku godt forestille mig at det var et af de eneste steder man kan købe den i Danmark.

Photobucket
IDOLE d’AMARNI

Den er også helt speciel, rigtig god til fest ihvertfald 🙂 Det er en duft man aldrig bliver træt af, og jeg bruger den sindsygt meget, den er nem – og den passer altid til alting. Efter min mening kan den godt være lidt stærk, men jo stærkere jo bedre:-)

Photobucket

MAXMARA
Uha, den bruger jeg rigtig ofte. I skolen er den dejlig, for den er meget afslappet, og mere sød i det, end de to ovenover. Den er mere behagelig, og bare rigtig sommer chill.
Hvis man er til de rigtige syrlige pafumer er DKNY’s forskellige dufte rigtig gode. Da min mor var ude og rejse købte hun DKNY – be delicious med hjem til mig og puha – det er en rigtig sommer duft! Rigtig sød og mega kraftig, men den er nu meget skøn 🙂

Photobucket

Generalt elsker jeg bare parfumer, og jeg synes det er en vigtig ting at gå op i. Det er altid rart at få afvide at man dufter godt 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

..