Versace for H&M

Live For Today…Plan For Tomorrow…Party Tonight!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Outfittet består af Nynnes blå lækre shorts, min farmors gamle top, Henriettes fine stilletter, høj skæv hestehale, og røde læber.
Billederne er fra i fredags af, meningen var at vi skulle på the jane. Men det kom vi aldrig, min kusine Kia var syg, så hun tog hjem inden vi overhovedet var på vej ud af døren. Øv bøv, ærgeligt. Men afsted kom vi,  vi startede ud på retro men tog hurtigt videre ind til kødbyen. Hold kæft der var mange mennesker, vi slog os ikke rigtig ned nogle steder, vi endte simpelthen bare rundt omkring på diverse barer. Vi havde en rigtig hyggelig aften, med en masse flinke mennesker så det var super coolt. Dagen efter stod den på en rigtig god vens 18 års, har desværre ikke nogle billeder derfra, men jeg havde min gule kjole på, og fine høje sko. 
Dagen i dag har stået på hygge med tøserne, jeg skulle rigtigt havde været oppe og træne men men meen, det kom jeg sgu aldrig 🙁 Hvordan har jeres dag gået? Har i det godt Og nyder i ferien?

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Versace for H&M