LAST NIGHT

Sunday..

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I dag har familien og jeg været til konfirmation, det er simpelthen så hyggeligt. Lækkert mad, dejlige mennesker, højt humør og massere underholdning. Det var dog lidt hårdt at stå op i morges da jeg kun fik tre timers søvn, men jeg holder stadig ud. Det hjalp dog at drikke lidt vin under maden 🙂 Men ihvertfald, i morgen står den på glatbane med køreholdet, wuhu – og så første dag på jobbet, det bliver super!

3 KOMMENTARER

  • Anonymous

    er ked af at høre det med din familie, men er glad for at su selv kan se det og jeg ikke bare virker sippet (:jeg vil klart kommentere noget mere i fremtiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super fedt med noget ris og ros 🙂 Jeg er en ung fattig teenager som får 1200 kr i su, jeg har ikke råd til at gå med dyrt tøj, og desuden synes jeg at genbrug, og billigere butikker sælger meget federe tøj 😀 og så er det jo billigt, så why not. Jeg er ikke typen der tænker over hvor tøjet er fra, hvis jeg kan lide det så køber jeg det :-)Ang. indlæg! Hvis jeg skriver hvor jeg har købt mit tøj, så er der ikke nogle der kommentere mine indlæg, eller spørg mig ind til det, derfor har jeg valgt at lade hver med det. Og du har ret, jeg har ikke rigtig haft skrevet noget under billederne det sidste stykke tid, og det beklager jeg meget, men der har været sket nogle ting i min familie, som har gjort at jeg har været en del nede, og det har også gjort at jeg ingen overskud har haft. Men jeg er da super glad for at du følger min blog, og du er mere end velkommen til at kommentere noget mere hvis der er ting du er i tvivl om.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    hej kathrine.jeg har lige lidt ris og ros til din blog – håber ikke du tager det alt for personligt.jeg har læst din blog i et par måneder nu og er blevet meget inspireret af din stil og synes det er super fedt, at det meste af dit tøj er "billigt" (altså som i ikke dyrt) og købt i almindelig butikker.men jeg synes her på det sidste er din blog blevet mere ligesom facebook statusser blot med billeder. når du så endelig har lavet et "dagens" så er billederne der godt nok, men du skriver ikke rigtig hvad du har sat sammen, hvor det er fra og hvorfor det er fedt.. det handler mere om hvad du har lavet i dag eller skal i dag.håber du forstår hvad jeg mener og ikke tager det alt for tungt. det er ikke fordi, at jeg ikke vil vide hvad der ellers sker i det liv udover tøj, men jeg bliver bare så tit inspireret af de blogindlæg, hvor du gør noget ud af at skrive om dit tøj/din stil.forresten er du skyld i, at jeg altid går med neglelak og ringe – det så så fedt ud til dig, så det har jeg kopieret (: så tak, for en fed blog og en masse inspiration!

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

LAST NIGHT