Inspiration

HELLE ANNEMANN

HELLE ANNEMANN COPENHAGEN
Rosenørns allé 8
København V
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Dem har jeg bestilt!!! ^
DE ER BARE FANTASTISKE!!!!!!!
?Godaften damer 🙂
2 Hårde dage, det må jeg tilstå. Jeg fik ikke lige blogget i går da det var min sidste dag med kæresten inden han jo skulle ud og rejse, han  skal være væk i 17 dage, ad hvor er det nederen. Men vi fik ihvertfald hygget os med en ordenlig omgang sushi hjemme hos ham, uhmm. I dag holdte jeg fri fra skole så jeg kunne komme med ham i lufthavnen og vinke farvel, puha! Det var godt nok hårdt, men jeg klarede den. Efter lufthavnen tog min svigermor mig med ind i hendes venindes forrretning “Helle Annemann” Og woooow, alle burde tage et smut forbi og tjekke hendes guf ud. Nøj hvor var der meget godt, disse billeder er taget inden i hendes forretning. Jeg blev blandt andet tilbudt at komme ind og style nogle af dukkerne, wuuhuu’ og den første måned i april skal jeg med dem i bella centeret og sælge tøj – fuck det bliver godt!:-).. Efter at vi havde besøgt hendes lækre forretning drog vi ind til øksnehallen, HOLD KÆFT HVOR VAR DET FANTASTISK! Jeg kom både hjem med et par sko, et ur, en nederdel og en kappe. Kappen er blandt andet Helle Annemann, uhm.. I kan se det hele i morgen 🙂 Min svigerinde Cille var også med i dag, det var virkeligt hyggeligt – vi endte på en superduuper café i vallensbæk hvor vi fik viirkelig god mad. Jeg stødte ind i min kusine Kia og min anden kusine Maria som også havde fået købt en masse guf, billederne får i sikkert i morgen, Kia fik ihvertfald købt en rigtig lækker kjole og nogle søde sko.
I kan forresten tjekke Helle’s hjemmeside HER!

3 KOMMENTARER

  • Hej Anna, jo tak & jeg kigger med det samme 🙂 Meli, tjo. men tror jeg starter med den sorte you know (-: godt at du er tilbage.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • vælg de brune babe! de er fedest. sort har man altid så meget af, så bryd den med de brune 🙂 hehe.men det ser lækkert ud tøjet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • fed blog! :-)er blevet fast læser.kigger du ikke lige forbi min? ;-)http://anwisworld.blogspot.com/XOXO, Anna

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Inspiration