Forårsdag

Photobucket
Forår & shopping, 1. marts ‘WHAT A DAY:-)

I dag var veninden Isabelle og jeg en tur på istedgade, vi skulle ind i den berømte afroshop.. men men men, hvilken en af dem? vi var inde i dem alle sammen for at finde den bedste pris på en ordenlig omgang hår extensions, mums – og ærlig talt så snyder de lidt sig selv, det er det samme hår til en million forskellige priser. Jeg fik købt et bundt for 400,- det synes jeg er okay billigt!:-D Jeg ligger nogle billeder ind af det i morgen.
Dagen i dag har været en smule stressende. Jeg fik endelig afleveret min VØ-aflevering, fik en slapper i matematik, fik mine karaktere 😮 wooh.. Gik i banken for at tjekke min konto, jeg troede jeg skulle dø – 800 KRONER? hvad er det for en skod løn.. Hurtigt ind til byen, hjem igen, ud og køre. Nu sidder jeg og knokler med min engelsk stil som er til i morgen, fantastisk dag.
Imens vi gik rundt i gaderne kom denne vogn kørende, nøj hvor var det bare awesome. Der stod 3 mænd og spillede musik, og sang imens den trillede rundt omkring, ih hvor var det hyggeligt. Vi fulgte den helt til hovedbanen 🙂 Sikke en oplevelse muha.
Nu vil jeg finde en ende på den dumme stil og komme i seng. Godnat derude 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Cosy ..