Roommates

HJÆLP!

Photobucket

Okay, hjælp søges. Jeg er ved at være godt træt af at rende rundt med tørre læber og jeg har efterhånden prøvet næsten alle hjælpemidler. Jeg lavede på et tidspunkt et indlæg om noget hamp til læberne, og det var egentligt meget godt, men først efter laaang tid. Er der nogle der ved hvad man skal bruge, eller gøre? uh..

12 KOMMENTARER

  • Det er så rart at i kommer med de gode råd. Tak 🙂 jeg lytter til alle sammen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bruger hhv. EOS summerfruit/Mint, 8hour og Rosebud… jeg synes, det hjælper lidt at skiftes imellem dem, så læberne ikke 'vænner sig' til de forskellige… :-)Håber, du finde en løsning!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elizabeth arden virker altid hos mig! Man kan få sådan en allover-tube, som man også kan bruge når man får myggestik eller sår 😀 Det er nærmest et mirakelmiddel.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har købt en ektra tandbørste som jeg en gang i mellem bruger til at mildt skrabe det tørre af, mens at læberne er fugtige. De bliver super lækre bagefter, og så putter jeg lige en gang labello på, det virker klart for mig i denne kulde! 🙂 Håber du finder ud af det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih hvor er i søde alle sammen 🙂 Lytter til jeres råd, og vil smutte en tur forbi matas i morgen 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg døjer med samme problem, og har fundet succesen i Smith's Rosebud salve.. Den kan købes i Matas til 100 kr for 30 ml. Det er halvdyrt, men pengene værd! Det fungerer lidt ligesom vaseline, bare bedre, og er også pæn til hverdag..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • carmex er fantastisk og 8 hour creme fra Arden er også rigtig god, hvis man kan holde stanken ud ;D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

    jeg har døjet rigtig meget med sprukne læber ude i siden af munden. I matas fik jeg af vide, at jeg skulle købe zinksalve (ja sådan noget til babyers røde numser, haha) og duppe på et par gange om dagen – og det virkede! nu bruger jeg det også på læberne, og de bliver bare så bløde :)Desværre ser det rigtig dumt ud, fordi læberne bliver helt hvide, men man kan jo bare nøjes med at komme det på, når man går derhjemme.. Matas egen (der både er svanemærket og allergimærket!) koster omkring 30kr for 100ml.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror at jeg har prøvet noget lignende, hvis altså ikke det er det. Må prøve mig frem, tak for det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg bruger noget læbepomade som hedder mentholatom og det er seriøst det BEDSTE!!! Jeg har aldrig prøvet noget som er bare tæt på at være ligeså godt! Mine læber flipper nemlig også helt ud hvis jeg ikke putter læbepomade på. Man kan få mentholatom i matas og vist nok også i Føtex:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør jeg også, men alligevel irretere læberne mig!:-D Jeg tror at jeg må på apoteket 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • det lyder måske lidt underligt.. men jeg smører mine læber med at ordenligt lag vaseline om aftenen, og så vågner man op med dejlige læber :-)www.stineswords.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Roommates