Blågrå.

Som venner vi dele.

Som sagt er Laura jo flyttet ind og det er jo skide godt!
– Mere hygge, mere sjov og meget mere tøj 😀
Forestil jer to teenagere hvis skabs låger ikke kan lukke pga alt’alt aaaalt for meget tøj, og så gang det med to:-) I kender det sikkert selv, det med at man ikke kan smide NOGET tøj ud. Sådan har både Laura og jeg det. uhm det er rart – for hun har nemlig taget alt med hjem til mig. Der er bare opstået et ret nederen problem, og det er at der vil komme rigtig meget vasketøj.. Min kære mor gider ikke vaske det længere – Vi er pænt på skideren 😮
I får lige nogle billeder af dagens outfit 🙂

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Blågrå.