Dagens color

One year!

ET ÅR – ET FREMMED STED – MYSTISKE MENNESKER OG INGEN MOR&FAR!!!!
Velkommen på efterskole

Lidt mere om mig og mit skøre liv, som sagt har jeg jo gået et år på efterskole og det har været et år med både gode og dårlige ting. De gode ting er nok at jeg har lært meget mere om mig selv, er modnet på en eller anden måde og har fået nogle fantastiske venner for livet, det dårlige er nok at mange folk ændrede sig på det år, og derfor udviklede der sig nogle problemer. Året gik, og mange vilde billeder blev taget. Når jeg tænker tilbage på året er det egentligt vildt hvor hurtig det gik, fortryder lidt nogle gange at jeg ikke nød det lidt mere, men det er for sent nu. Har stadig de mest vidunderlige minder derfra, og det er minder som aldrig bliver glemt. 

Mig, min skønne kusine Luna & Emma min roomie (hende jeg boede på værelse med) 

Uhm, sorel støvler, Mig & Kusinen igen.



Jeg glemmer aldrig hvordan de første måneder var, det galt hele tiden om at se så godt ud som overhovedet muligt! Neglelakken skulle skiftes hele tiden, og håret skulle sættes. Tøjet skulle være det nyeste, intet måtte fejle -alt skulle være perfekt! 
Vi fik hoppet ind i det nye år sammen – for at minde 09/10 om tse! 




Galla skulle der også holdes slut på året, og nøøj hvor var der mange smukke kjoler. Take a look. Et lille gruppebilled af de dejligste tøser 🙂

Kjolen jeg har på, er en som jeg har lånt af min bedste veninde Laura. Den er købt i Tyrkiet. Jeg synes den er rigtig smuk da den går så langt ned bag på ryggen. Dens farver skinner helt op, og den matcher perfekt til mine øjne! 
Min bedste ven på skoleåret var Jesper, vi havde et utroligt knyttet bånd til hinanden, og jeg savner ham utroligt meget – bedste ven & gallapartner, kunne det blive bedre? 


Så kom det værste, afsked! Et år med de samme mennesker 24/7 vækker meget i en, jeg kan huske hver evig eneste gang jeg tog hjem på weekend, wow hvor var der stille. Det var lige pludseligt svært at skulle vænne sig til at sove alene, og bare det at have sit eget værelse igen. Et år med en masse drama, en masse glæde, faste spise vaner, faste rutiner? Lige pludseligt er det hele forbi. Det var ikke til at fatte! 

Av.. 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Dagens color