27 ÅR

JANUAR: LONDON


I januar måned rejste min kusine og jeg et smut til London og det var en fantastisk tur. Vi havde egentligt prøvet på, at holde budgettet nede og vi klarede den også lige indtil sidste dag, hvor jeg “kom til” at købe en rimelig dyr taske. Den var dog alle penge værd, for jeg har brugt den nærmest hver dag siden.

Jeg ville gerne anbefale et sted at bo, hvis man rejser to personer – UDEN BØRN. Måske to små personer og kun to, da der vitterligt ikke kan være flere på værelset/lejligheden ad gangen. Stedet er super praktisk i forhold til beliggenheden og der er lige det man skal bruge. Dog vil jeg kun anbefale stedet hvis det bare er for en weekend eller en forlænget weekend er også OK. Priserne er super fair, det er nemt og der er god dialog med ejerne. Vi havde i hvert fald INGEN problemer overhovet og vi fik sågar også lov til at forlade stedet kl. 13:00 istedet for kl. 10:00.

Lejlighedens beliggenhed er nok det allerbedste ved det hele og så til de priser. Lejlighederne hedder Valet Apartments Golden Square og vi bookede igennem hotels.com. Vi gav omkring 2000,- ialt for 3 nætter. Det ligger seriøst 200 meter fra Piccadilly Circus – nemt.

Nu er det jo ikke ligefrem fordi det er rejse-tid ift. coronaen som jo lige nu er ved, at lukke verden godt og grundigt ned. Men NÅR vi kommer ud på den anden side, så synes jeg bare lige at jeg ville dele lejligheds-tippet med jer. Jeg skal i hvertfald bo der igen en anden god gang.

Vi fik også prøvet nattelivet af og det er lidt af en kontrast til derhjemme, hold da kæft. Vi havde det godt nok for vildt. Vi endte på en natklub som spillede det dejligste musik bl.a. mine yndlingskunstnere: Burna Boy og Sean Paul. Der blev danset kan jeg godt love jer for!

Vi fik også gået rigtig meget. Vi brugte overhovedet ikke penge på nogle former for transportmidler – udover når vi skulle til og fra lufthavnen. Jeg har faktisk forelsket mig lidt i London efter sidste visit, altså jeg skulle virkeligt overtales til at rejse derhen. Nok fordi jeg havde en idé om, at det var dyrt og leve der og bla. bla. bla. SLET IKKE – vi havde det virkeligt godt til næsten ingen penge. Det skal dog lige siges, at min kusine kender London ind og ud og derfor ved hun også hvor man skal gå hen og hvor man ikke skal gå hen. Vi slap altså for en helvedes masse turistfælder, hvilket nok også resulterede ud i at vi sparede lidt penge.

Nogle Londons-tips?
Del dem endeligt i kommentarfeltet <3

KYS

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

27 ÅR