FRA STORI TIL MIG OG 15% TIL DIG <3

8 UD AF 14 DAGE ER NU GÅET

Indeholder reklame
Hej derude,

Hermed en lille “Corona-opdatering” fra Vestegnen.

Det er uhyggeligt at tænke på, at for bare en uge siden stod jeg i det københavnske natteliv og svingede mine hofter til Sean Paul og onsdagen efter ryger både min mor, far og jeg officielt i karantæne. Hjemmekarantænen startede dog allerede lørdag i sidste uge, hvor hverken min far eller jeg måtte tage på arbejde både mandag og tirsdag – som start. Først om onsdagen, efter at der var klare svar fra hospitalet fik lægen ligesom fortalt os, at vi var nødsaget til at blive hjemme i hjemmekarantæne i 14 dage. Onsdag aften holder Statsministeren også sin pressetale og DK lukker langsomt ned. Det var voldsomt at se synes jeg, og jeg er forarget over hvor useriøst de fleste danskere har taget det efterfølgende. Det gør ondt i mit hjerte. Ikke nok med alt den hamstring der sidenhen har været, så har det heller ikke været nemt for os som rent faktisk er blevet sat i karantæne og ikke må gå ud og socialisere os, at handle på diverse handlesider. Takket være familie og venner har vi da formået at klare os, men tænk på alle de andre der ikke har disse muligheder.

For vores vedkomende skyldes hjemmekarantænen, at min far kom hjem fra sin årlige skiferie til Østrig. Hans rejsemakker er blevet testet positiv for Corona og i og med jeg bor hjemme (jeg har boet hjemme de sidste 6 måneder) er både min far, min mor og jeg i fare for at blive smittet også. Nu kan man så sige, at alle mennesker på stående fod er i smittefare, men det kunne man altså ikke på daværende tidspunkt. Jeg synes personligt det er skræmmende, at tingene er gået så stærkt og udviklet sig så hurtigt på ‘bare’ 8 dage. Jeg synes det er sørgeligt at følge med i den barske udvikling og nedlukning af flere lande på verdenskortet, men samtidig er det jo en nødvendighed og derfor gør det mig ondt, at folk ikke bare bliver indedøre i denne periode for at holde smittefaren nede. Herhjemme hvor både min mor, far og jeg er spæret inde er jeg den eneste der går og skranter lidt. Men om det er min allergi eller en forkølelse/influenza ved vi ikke endnu, vi holder selvfølgelig godt øje. Heldigvis er der ingen af os der har feber eller ligger i foster stilling – endnu. Vi har fået besked på at vi SKAL måle vores temperatur 2 gange dagligt for, at holde øje og følge med.

I morgen er det min fødselsdag – hip hip hurra! 27 år bliver jeg og jeg havde glædet mig som et lille barn, både til i morgen men også igår – lørdag, hvor jeg havde planlagt en skøn aften med alle pigerne. Desværre blev alt planlægningen aflyst af gode grunde selvfølgelig og nu er jeg ude i, at skulle rykke det og finde en ny dato – tror hellere jeg må vente til der er kommet ro på verdenssituationen ha!

Men min fødselsdag i morgen d. 16/3 kan selvfølgelig ikke blive aflyst og jeg ved allerede nu, at jeg bliver vækket med fødselsdagssang og mors nybagte boller – jeg klager ikke. Jeg håber solen vil skinne lidt i morgen, så vi kan sidde lidt ude i haven og så ellers bare hygge os og få det bedste ud af dagen. Det bliver nok den mest rolige fødselsdag for ingen hverken venner eller familie må komme på besøg. Samtidig bliver det nok også en fødselsdag jeg aldrig glemmer!

Jeg håber i har det dejligt og at i passer på jer selv og hinanden!

Kys

Køb gellak online på “https://gellak.dk/”

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FRA STORI TIL MIG OG 15% TIL DIG <3