FÆRDIGUDDANNET EVENTKOORDINATOR

VORES MÅLTIDSKASSE

Mark og jeg har et mad/husholdningsbudget på 3000,- om måneden. Nogle vil mene det er for lidt og andre lige tilpas. Vi har dog bøvlet en smule med, at overholde budgettet og dette skyldes nok vores tendens til, at handle for meget ind og ovenikøbet HVER DAG. Vi er begge to meget spontane og hvis vi lige ser noget eller får lyst til noget særligt – køber vi det. Udover det har både Mark og jeg meget skæve arbejdstider. Man kan aldrig regne med hvad tid vi er hjemme og dette gælder alle ugens dage fra mandag-søndag. De skæve arbejdstider gør også, at vi ikke ser hinanden ligeså meget som vi gerne ville.

Det er så nemt med Aarstiderne… Dog skal det altså lige siges, at man jo ikke slipper for madlavningen bare fordi man får den leveret. Dog undgår man hele den kreative proces med, at finde på nye opskrifter og de belastende handleture i myldretiden.

Det smarte ved Aarstiderne er, at man kan tage ->DENNE TEST<- som kan inspirere en til, at vælge den rigtige kasse. Vi tog også testen herhjemme og fordi vi i forvejen spiser sundt og varierende (+ et bryllup i august måned) endte vi på “Slankekassen”.

Vi har efterhånden fået leveret “Slankekassen” til vores hoveddør (hver søndag) i to måneder og vi er stadig ligeså glade som den første bestilling. Dog har vi kun valgt, at få leveret mad til tre dage frem for fem. Der skal nemlig være plads til, at vi kan besøge venner og familie uden, at det skal “koste” os penge. Vi har altså aftensmaden klar mandag, tirsdag og onsdag – resten af ugen har vi frie tøjler og det er en fantastisk løsning som jeg kun kan anbefale andre par. Den dag Mark og jeg bliver en familie på tre eller fire tænker jeg også, at vi skal fortsætte med måltidskasserne, for gud hvor er det nemt og vi sparer også penge ift. før.

Se udvalget på måltidskasserne HER!

(Billeder fra Aarstidernes app, der viser mig hvornår min kasse bliver leveret, ugens opskrifter osv.osv.)

Herhjemme spiser vi meget mere fisk end før, ved hjælp af måltidskassen. Vi får også prøvet nye opskrifter og udvidet vores mad-horisont. Kassen er 100% økologisk og kun lige pakket med de ingredienser man skal bruge, altså oplever man heller ingen madspild og det kan vi jo godt lide!

Hvordan er det hjemme hos dig? Er det noget du har overvejet i din familie? Bruger du andre alternativer? Jeg glæder mig til at høre fra dig! 

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FÆRDIGUDDANNET EVENTKOORDINATOR