JEG HAR BRUG FOR ET FIF FRA DIG! (SELFIEBOX, SELFIECAM OSV. OSV.)

FRA STORI TIL MIG OG 15% TIL DIG <3

Fra Stori til mig og selvfølgelig en rabatkode til dig “kathrine15” som giver dig 15% på hele shoppen.
Igår modtog jeg en meget flot gave fra Stori <3

Jeg var godt klar over, at gaven villle indeholde produkter fra det populære danske brand, Meraki. Men HVILKE produkter havde jeg absolut ingen anelse om. Jeg blev SÅ glad da jeg åbnede gaven og så de fine – og i min optik meget luksuriøse produkter. Jeg har et forholdsvist godt kendskab til Meraki i forvejen, primært deres håndsæber. Men en ting der især er ny for mig, er konjac-svampen:“Konjac-svampen er en naturlig vaskesvamp fremstillet af 100% naturlige, vegetabilske silkefibre fra konjac-roden. Ved dagligt brug genvinderhuden sin naturlige blødhed og glød. Særlige egenskaber: Blid eksfoliering, der genskaber hudens naturlige glød. Balancerer hudens PH-værdi. Naturligt fugtgivende. Dybderensende.” – Jeg må vidst hellere kaste mig ud i det i aften. Normalt bruger jeg bare lidt dut på lidt vat og bum så er jeg ren og pæn.

Jeg glæder mig til at få gang i alle produkterne og de fleste af dem er allerede placeret på hylder rundt omkring i køkkenet, badeværelset og i stuen. Det skal lige siges, at det klæder min lille 56 kvadratmeters Københavner lejlighed så fint med Merakis produkter.

Som nævnt tidligere kan du lige nu få 15% på hele Stori, ved brug af denne rabatkode: “kathrine15“. Jeg skylder derudover at fortælle dig, at du også kan købe produkter fra Meraki, smukt boligtilbehør fra Normann Copenhagen, brugskunst af Louise Roe, Møbler/illustrationer/skulpturer fra Kristina Dam Studio og interiør fra AYTM.

Vil du iøvrigt se min fredags-ønskeliste fra Stori? 

Som alle andre kunne jeg selvfølgelig blive ved med, at ønske mig nye ting til hjemmet og mig ikke mindst mig selv. Heldigvis har jeg snart fødselsdag (16. marts) og derfor har jeg altså gode grunde til at skrive ønsker ned nu <3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

JEG HAR BRUG FOR ET FIF FRA DIG! (SELFIEBOX, SELFIECAM OSV. OSV.)