OG TUREN GÅR TIL...

7 DAGE I COSTA CALMA, FUERTEVENTURA.


Det tog fem timer i flyveren fra kastrup til Fuerteventura. Vi fløj med SAS, og selvom flyveturen gik godt – føltes det som den længste tur ever. Da vi ankom til Fuerteventura blev vi taget godt imod, af en guide fra Apollo som man jo oftets gør når man rejser charter. Vi blev kastet ind i bussen og kørte 45 min. til det hotel vi havde booket hjemmefra (R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa). Vi nåede kun lige ind på hotellet da vi blev tilbudt at flytte til et andet hotel kun 5 min. derfra. Her blev vi lovet samme pakke-løsning som vi havde booket hjemmefra, altså all-inclusive, suite osv.osv. uden ekstra beregning. Why not? Vi takkede ja, da vi ikke vidste hvad vi alligevel ville gå glip af og blev efter kort tid hentet af en taxa på hotellets regning. Vi ankom til det nye hotel, R2 Rio Calma Hotel & Spa som ovenikøbet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af gæsters vurderinger, så helt galt kunne det vel ikke gå tænkte vi. Vi blev iøvrigt lovet at der var mere “byliv” i nærområdet med caféer og butikker – hvilket man altså overhovedet IKKE kan regne med, for der skete absolut intet i nærområdet og det tog ca. 20 min. at gå ind til nærmeste bazar.

Vi fik nøglen til vores værelse, som var hotellets fineste værelse “royal suite” med spa på værelset. Værelset havde en kæmpe entré, et “kontor”, en stue, et soveværelse, altan og KÆMPE badeværelse. Vi var virkeligt overrasket og følte os som to dronninger i vores slippers og morgenkåber. Det eneste vi manglede var champagne og vores egen poolboy pedro. Man kan jo ikke få det hele vel?!

Hotellet er et 4+ stjernet, og overordnet lever de meget fint op til de 4 stjerner ift. hotellets værelser og faciliteter (fitness kunne godt trænge til en kærlig hånd). Dog halter de gevaldigt på servicen – NEJ….. Hvor er de langsomme – specielt under måltiderne (morgenmad, frokost og aftensmaden) hvilket er super ærgerligt og tilsidst blev en smule trættende. Maden er hvad kan man forvente af et all-inclusive hotel i spanien. Ikke så særlig varierende, men man formår at blive mæt uden at få dårlig mave.

Det skal dog også lige siges at hotellet er meget tysk-præget, man møder tyskere ALLE vegne og selv personalet taler tysk til en.

Der ligger en strand 10. min væk fra hotellet, den er VILDT lækker og mega sej (lava strand wow!) og det er det eneste der ligger i nærområdet – og kald mig doven hvis det er, men nærområde for mig er inden for 10-15 minutters gå gang. Man vil derudover kun møde jord-egern og ørken. Jeg vil ikke anbefale nogle at rejse til Costa Calma, Fuerteventura -medmindre det var for, at ligge på en solseng i 7 dage eller dyrke mega meget sport, for der er absolut INTET at lave. Vejret til gengæld er sindssygt lækkert, det blæser – men hvis man finder et spot med læ så er det fantastisk. Det gjorde min mor og jeg efter nogle timer på første dagen og derefter blev vi liggende på samme spot hele ugen. Som i HELE UGEN, vi bevægede os nærmest kun når vi skulle i seng, på toilettet eller spise haha!

Alt i alt var det en dejlig ferie. Min mor fik læst 2 bøger og hørt 1 lydbog imens jeg kun kom halvt igennem 1 lydbog, haha – det er overhovedet ikke afslappende at læse når man har ADHD, tværtimod. Den lydbog som jeg lyttede til, er klart en som jeg kan anbefale. Iøvrigt er det en gammel kendning “Den hvide Masai”. Anyway,  vi nød ugen og vi vil RIGTIG gerne afsted igen.

Jeg fik ikke taget vildt mange billeder, men alligevel nok til at dele lidt med jer:
Har du været på Fuerteventura? Hvad er din erfaring? 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

OG TUREN GÅR TIL...