ELSKLING

A THOUSAND YEARS

img_9948img_994045710img_9942Den smukkeste dag i mange år, var nok den dag min veninde Cecilie og hendes mand Frederik sagde ‘JA’ til hinanden. Brylluppet var ikke et traditionelt bryllup, hvor vielsen afholdes i kirke. Tværtimod havde de lejet hele Jomfruens Egede i Faxe kommune. Det var sådan, at de nærmeste fik lov at komme om fredagen til grill hygge og sankt hans, Mark og jeg var så heldige at være inkluderet i de nærmeste, så vi pakkede weekendtasken og kørte afsted mod faxe efter arbejde om fredagen. Vi alle blev indlogeret på hver vores værelse på slottet, og kunne så stå op lørdag morgen til lækker brunch og bryllup. Den oprindelige plan var, at vielsen skulle være udendørs, men grundet det danske vejr turde Cecilie og Frederik ikke at tage chancen- hvilket jo var forståeligt nok, da det småregnede fra morgenstunden. Derfor blev vielsen afholdt indendørs og det var det SMUKKESTE EVER. Brudeparret havde aftalt med en pianist og en violin spiller, at de skulle spille tema sangen fra Twilight nemlig ‘a thousand years’ når Cecilie gik op imod Frederik.

En dag beriget med lykke og glæde og KUN kærlighed. Jeg havde sommerfugle i maven hele dagen, nu kom dagen som vi havde snakket så længe om jo endelig, og alt spillede bare. Der manglede absolut ingenting. De fik deres drømme bryllup, de fik en masse gode gaver, de fik en masse smukke taler, en masse kys og kram, en hel dag med familie og venner og vigtigst af alt fik de hinanden. Jeg var flyvende en masse dage efter, det her var mit nummer tre bryllup herhjemme i Danmark og det var perfekt. Ganske enkelt perfekt.

Cecilie var så smuk og så rolig, indtil hun fik kjolen på og det nærmest gik op for hende, at nu kom øjeblikket hun havde ventet på. Hun var så yndig og så nervøs. Følelserne sad helt ude på tøjet og aldrig har jeg set hende så glad og tilfreds med livet. Jeg var så grebet af alle følelserne og stemningen at jeg bare tænkte; gid det var mig, og gid den dag bliver ligesom hendes. Det hele var så smukt og jeg kan klart anbefale folk der skal giftes snart, at overveje Jomfruens Egede. Det er en PERFEKT lokation til et bryllup, her kan man få det hele. Stort sted, smuk natur og flotte rum.

Jeg sad lige for 2 minutter siden og kiggede alle billederne igennem og så slog det mig, at brylluppet allerede er tre måneder siden, faktisk snart fire. Som tiden dog flyver afsted, det er efterhånden svært at følge med. Og så kom jeg til at tænke på alle de smukke begivenheder jeg har været til, uden bloggen er gjort opmærksom på det. Der kan man bare se hvor meget jeg har haft at se til. Skræmmende!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ELSKLING