MÅL FOR 2017

RYD UD I DIN GADEROBE PROJEKT

collageEfter at jeg er flyttet hjem til min kæreste, har jeg fået en del mindre plads til opbevaring af alt mit tøj og sko. Det resulterede ud i, at jeg måtte donere 3 fyldte sække tøj og 2 poser med sko ud. I starten prøvede jeg at sælge ud af det, men jeg havde ikke tålmodigheden og pladsen til at opbevare det, før nogle købte det. Derfor brugte jeg tid på at finde ud af, hvor jeg skulle smide alt tøjet hen. Normalt ville jeg bare aflevere det i en tøjcontainer, men denne gang ville jeg hellere selv have lov til at bestemme hvordan det skulle foregå og “hvem” der skulle have det. Jeg tog derfor kontakt til “næstehjælperne” i Ishøj (Ishøj er der hvor jeg selv kommer fra og er vokset op), som er en lille “forening” der hjælper de folk i byen der i den grad er ramt af kontanthjælpsloft og dermed jo så har meget færre penge om måneden end de plejer. De var MEGET glade og jeg følte at jeg var med til at gøre en tjeneste samt at hjælpe andre frem for bare at sælge det.

Foreningen samler ting, tøj og hvad man nu ellers har liggende som man ikke bruger længere ind, der hvor de befinder sig og her har de folk som så er “ramt” muligheden for at komme ned og få det de mangler både til dem selv og deres børn osv. Det er et super initiativ og det har været meget glædeligt at følge med især hen over julen, hvor der virkeligt blev hjulpet til alle vegne, med indkøb, julegaver osv. #detvarmermithjerte. Jeg vil klart anbefale jer kære læsere, at undersøge hvilke muligheder i har – hvor end i nu bor, til at hjælpe folk hvor i selv kommer fra, især i stedet for bare at smide ting ud – måske kunne andre mennesker få glæde af det. Kærlighed til folket i ved!

En anden god mulighed er reden, hvis du/i ikke ved hvad reden er – så google det eller tryk på linket HER! Her finder man i hvert fald en flok tøser der bliver SÅ glade, og det gør et eller andet ved en ik? <3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

MÅL FOR 2017