OP PÅ HESTEN IGEN.

ET SMUT TIL KINA

collage
En lørdag i februar, blev jeg spurgt om jeg ville med en tur til Kina (vi snakker 4 hele dage knap og nap) og hente samt kigge på nogle nye vare til en virksomhed. Det var da et tilbud som jeg på ingen måde kunne sige nej til. Jeg var jo også kun liiiiiige kommet hjem fra Thailand ugen inden, så det passede mig helt fint. Dagen efter, altså om søndagen fløj jeg så til Tyskland (en lille overnatning) for så at flyve til Hong kong om mandagen, med en mellemlandning i Dubai.
15
Veludhvilet ankom vi til Hong kong, hvor vi blev samlet op og skulle køre herfra og ind til Kina (en køretur på ca. 2 timer). Turen tog selvfølgelig lidt længere tid, da jeg skulle have et visum et sted i Hong kong før man bare sådan må komme ind i Kina. De er helt sindsyge med kontrollen i Kina, her bliver man altså sigtet efter med laser og hvad ved jeg ved grænserne og du skal have dit pas med dig over alt (især hvis du skal med det offentlige er det en god idé!) 2
I Kina boede vi i byen Shenzhen (KÆMPE BY), på Shangri-La hotellet som simpelthen er så smukt og fint. Jeg kan ikke huske hvilken etage jeg boede på, jeg husker bare at det føles som om jeg var oppe i skyerne, giga langt ned – fy for pokker. Men super flot, og der var selvfølgelig tid til at tage en masse billeder OG selfies, det må man jo ikke gå ned på! Det skal lige siges, at hverken instagram eller facebook virkede så det var lidt underligt at man ikke kunne følge med i livet derhjemme, men på en måde også vildt rart med lidt fred og ro fra de sociale medier, dog virkede snapchat uden problemer. Super lækkert jo!
collage3Selvom vi var godt ramt af jetlag, skulle der alligevel festes. Man kan nemlig ikke rejse til den anden side af kloden uden at opleve kulturen og nattelivet tæt på jo! Så jeg kan love jer for, at der blev drukket igennem med kineserne på klubberne i Shenzhen. Og hvis der er noget de kan, så er det at drikke.. Jeg tror aldrig de har hørt om at blande sodavand op med vodka, næ nej. De drikker det rent og skylder ned med vand – de er bindegale men sjove. collage4
Men altså, jeg fik da stiftet nogle bekendtskaber i løbet af dagene. Til venstre på billedet ses Ling Wayne og jeg (Shenzhen’s svar på Lil Wayne). Han spillede på en klubberne hver aften tror jeg nok, han var i hvert fald altid til stede. Til højre ses nogle af dem som guidede os rundt i en af nabobyerne hvor vi handlede i. Og hvis i lige ser højdeforskellen på mig og dem, kan i måske ane at jeg ser ret så høj ud. Yes, jeg fik måske en lille smule storhedsvanvid på turen med min højde på 1.62,5 uha! (højden, det lyse hår, den lyse hud og de blå øjne – så kommer man altså langt) kinesere er VIRKELIGT SMÅ. Jeg tror det var meget godt, at vi skulle videre til Dubai i nogle dage, så jeg lige kunne falde lidt ned igen ha! 42
Taxature var der nok af (når de altså forstod hvor man skulle hen) og så fik jeg da lige oplevet den offentlige transport også!^collage567
De to nederste billeder er fra byen Guangzhou (1-2 timer væk fra Shenzhen hvor vi boede) hold kæft nogle pressede timer vi brugte der. Kæmpe kaos og vilde markeder, det var simpelthen noget af det fedeste. Vi fik mega ømme fusser af at traske rundt og rundt og rundt, men det var simpelthen så fedt at opleve. Der er jo ikke det man ikke kan få i Kina. 3
Alt i alt, har de få dage i Kina været nogle af de bedste dage i mit liv. Jeg fik virkeligt en på opleveren samt et kæmpe kulturchok. Vi glemmer lidt hvor godt vi har det herhjemme! Jeg har i hvert fald lært at sætte mega pris på solen især ha! for den så jeg ikke imens jeg var der – ikke på noget tidspunkt. Gad vide om den overhovedet kommer frem bag alt den forurening? Dog er Kina et land fyldt med muligheder, meget kan man sige om landet, men de forstår at arbejde deres røv ud af bukserne og så er de simpelthen så gæstfrie og fulde af humor (uden de måske selv er klar over det). Vi havde i hvertfald en masse grin med dem og over dem. Kina er helt sikkert et land jeg ville anbefale andre at rejse til, hvis man gerne vil opleve en MEGET anerledes kultur end den vi har herhjemme.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

OP PÅ HESTEN IGEN.