MARMOR BAKKER.

TODAY // ME AND MY FAVORITE JEANS.

a b c today1Idag blev det til et meget simpelt outfit, jeg er på arbejde og skal være her i fire timer og så skal jeg hurtigt hjem og gøre mig klar til en vild aften med pigerne. Min veninde blev udlært igår, så det skal selvfølgelig fejres i dag og jeg glæder mig! <3

BUT WHAT TO WEAR!

Jeg tænker at jeg nok ryger i en kjole… en SORT kjole 🙂

Mine yndlingsbukser som i kan se på billederne er fra H&M til 179,- normalt plejer mine yndlings bukser at være fra dr. denim – de er også super fantastiske, men DE HER OMG. De er så behagelige at have på og så er de supersupersuper højtaljet, hvilket jeg elsker!

Jeg håber i har det dejligt, og får en fantastiske weekend! Jeg lover jer, at tage en masse billeder senere, og smække dem ud på bloggen i morgen :-*

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

MARMOR BAKKER.