BEDROOM DETAILS.

ROYAL COPENHAGEN: TRANQUEBAR

IMG_0398 IMG_0399Jeg var lige et smut forbi min farmor i søndags, det er altid dejligt at se hende. Og med mig hjem fik jeg en masse tallerkner, skåle, fade mm. fra Tranquebar stellet. MEGA FUCKING RETRO I KNOW – men det ser da alt for sprødt ud. Og så er det jo noget der er gået gennem generationer i min familie, så det er jo helt fantastisk!

Nu er der til gengæld ingen undskyldninger for IKKE, at invitere hele familien hjem på mad. Nu tror jeg hele køkkenet er ved at være godt fyldt op.

På længere sigt kunne det være ret lækkert, at mixe Tranquebar stellet med noget nyt moderne stel fra Royal Copenhagen, evt det hvid riflet – som er min favorit.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

BEDROOM DETAILS.