ROYAL COPENHAGEN: TRANQUEBAR

FOOD.

collage1 Fordi vi på skolen har projekter konstance, ender det altid med (når man er i en helt igennem fantastisk gruppe, som jeg nu har været i to gange) med, at vi tager ud og spiser dejlig middag, frokost eller evt noget brunch. Vi er en masse piger samlet i klassen, som virkeligt nyder hinandens selskab – vi bruger altid tiden på at fejre og glæde hinanden. Og efter hver en eksamen, eller et afsluttet projekt tager vi ud og fejrer det sammen. Det gør det lettere i hverdagen, at man har hinanden og selvfølgelig også sjovere at gå i skole 🙂

Vores skole ligger ude på Nørrebro, og her er der så mange spisesteder at vælge imellem. Vi har spist på Nørrebro Grillen, som virkeligt kan anbefales. Her laver de altså de bedste Ben & Jerry’s milkshakes uhmm og så kører de jo med frokosttilbud på deres helt igennem fantastiske burgere.

Sliders som også ligger lige i starten af Nørrebro er HELT SIKKERT også et besøg værd, det er simpelthen så gennemtænk det koncept de køre med. Her kan man vælge 3 mini burgere, med vildt underlige sammensætninger i, men de smager himmelsk. De laver blandt andet en burger med jordbær i – uhm, det er min favorit, den er VILDT stærk, men sygt lækker.

collage3 IMG_0125 IMG_0237Efter jeg er flyttet hjemmefra, er jeg virkeligt blevet en lille hausfrau og jeg nyder det faktisk lidt. Nu hvor det er ens eget – er man jo nød til at gøre rent, vaske op, lave mad og alt hvad der ellers følger med. Ting som jeg normalt var røv ligeglad med – mor gjorde jo det hele haha!

Jeg laver mest thai inspireret mad, det er også min favorit sådan en omgang rød/grøn karryret. Det er også hurtigt og nemt at lave, og man kan tilsætte alle de mange ting man godt kan lide. Det kan hurtigt blive til nogle stærke retter- hvilket jeg foretrækker, men jeg skal jo huske at jeg også har en kæreste som skal spise med, så det skal ikke være alt for stærkt.

Udover det har vi også forsøgt os med en kyllinge/spinat lasagne som blev overdrevet lækker, nogle græske bøffer med feta ost i har vi også prøvet, og ellers den gode klassiker ‘spaghetti med kødsovs’ bare i en chili udgave og med spinat i og meget meget mere. Jeg nyder virkeligt at lave en masse forskelligt mad, det er både sjovt og inspirerende.

Har i nogle lækre opskrifter i vil dele? måske jeres favorit <3

1 KOMMENTAR

 • I tend not to write a ton of comments, however i did some searching and wound up here FOOD.
  | Fashion my way. And I actually do have some questions for you if you do not mind.
  Is it only me or does it give the impression like some of the responses
  appear as if they are written by brain dead visitors?
  😛 And, if you are writing at other social sites, I would like to keep up with anything new you have to post.
  Would you make a list of all of all your public pages like your
  Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ROYAL COPENHAGEN: TRANQUEBAR