TODAY.

BEDROOM DETAILS.

IMG_3272Godmorgen.

I vil løbende blive opdateret med billeder fra lejligheden. Som sagt skrider den stille og roligt fremad. Igår fik vi sat lamper op i stuen og i tøj værelset, så dejligt nu hvor det er så mørkt uden for.

Jeg fik dette sminkebord af mine forældre i julegave, og ih hvor er jeg glad for det. Jeg har pyntet det lidt med en lyskæde fra Lisbeth Dahl, nogle make-up børster samt en Buddha figur og en drømmefanger – det er jo trods alt i soveværelset :-). Sminkebordet samt skamlen er købt i Ikea, og det samme med hattekasserne/opbevaringskasserne på vindueskarmen.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

TODAY.