FAVORITE JEANS

Student anno 2013.

student1 student2 student3 student4 student5Det er snart et år siden, at det var mig og jer studenter anno 2013 der blev færdige med gymnasiet, for mit vedkommende HHX. Det var den bedste tid i mit liv, med de gladeste mennesker omkring mig. Jeg savner det så meget, gymnasiet, menneskerne selv lærerne.

D. 27/6-13 fik jeg huen på. Ergo den største dag i mit liv so fare. Med sommerskole og jeg ved ikke hvad, fik jeg kæmpet mig igennem 3.g og bestod så – hvilket var RET stort for mit vedkommende og dagene efter var fantastiske, vognkørsel og hvad der ellers ikke hørte til. Hold kæft jeg kommer til at dø i år, når i skal ud og kører vogn kære kommende studenter 🙂 Nyd nu dagen så meget som overhovedet muligt, drik jer ned, æd jer fede og bare glem alle hæmninger. Dagen går så pisse stærkt og inden i ser jer om, er studenterhue-dagene også væk.

Husk fløjter og båthorn – alt hvad der virkeligt larmer så i kan lave makering og battle imod de andre vogne HAHA og vigtigst af alt – et fantastisk godt anlæg! Overvejer om jeg lige skal joine jer med min yndige-kongeblå hue og tage med jer i byen haha, den ligger alligevel bare herhjemme og samler støv 🙂

Jeg håber i får nogle fantastiske dage, og virkeligt sparker røv. Alle fortjener en hue på hovedet, i hvert fald bare det at prøve den på. Pas på jer selv og held og lykke med det hele<3

gallaOg så lige et billede fra galla festen, der blev holdt på Brøndby stadion.

God i miss it!

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FAVORITE JEANS